2777
2789
عنوان

خواهرشوهر... شما بگین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 143 پست

اول جوونی و پا درد؟؟؟ خدایی نکرده دو روز دیگه سر کار کردن زیاد هر اتفاقی برات بیفته بنظرت اون شوهر حمایت میکنه ازت؟ به خودت بیا دختر تا دیر نشده. اینبار که مریض شدی خدا خواست یه چشمه ببینی که کسی قدردان کارهات نیست

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دقیقا عین من هستی منم ۳ سال باهاشون زندگی کردم بخدا سنمم کم ۱۵ سالم بود یه بچه داشتم کلی مهمون ...

خداراشکر ک نجات پیدا کردی ـ... ب من میگن بچه بیار شوهرمم یکماهیه اقدام میکنه وهی اسرار اما من یواشکی قرص میخورم.... ننش هم بهش میگ عرضه نداری یه بچه درست کنی دختره گولت میزنه... میگم جا خودم نیست بچه مخام کنم سر قبرم

خداراشکر ک نجات پیدا کردی ـ... ب من میگن بچه بیار شوهرمم یکماهیه اقدام میکنه وهی اسرار اما من یواشکی ...

اره اصلااااااااااا بچه نیار یعنی گقتن می کشیمت هم قبول نکن اون بچه چه گناهی داره که پاسوز یه مشت زبون نفهم و بی شعور بشه ( به جز شما ) 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
ول کن اصلا بعضی جوابا رو ریپلای نکن همه آدما انسان نیستن

من نمیدونم جریان چیه اگر حق با شماست که از قبل گفتن ( اگر با یه بی شعور بحق کنی میشی دو تا بی شعور ) اگر هم حق با اونیه که بازم من نمیدونم کیه بازم همینو بهش میگم 😂😂😂😂😂😂

خودم که نفهمیدم چی گفتم امیدوارم شما بفهمین 😂😂👌😂👌 فقط کسی ناراحت نشه چون نمیدونم حق با کیه اصلا نمیدونم چیا گفتین 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
خداراشکر ک نجات پیدا کردی ـ... ب من میگن بچه بیار شوهرمم یکماهیه اقدام میکنه وهی اسرار اما من یواشکی ...

ناراحت نشی ولی بهترین کارو میکنی بخدا با این شرایطی که داری بچتم بی محبت میمونه نمیتونی به اونم رسیدگی کنی .اصلا نزار اصلا چون خودم تجربشو دارم بخدا دخترم گریه میکرد مادر شوهرم میگفت بدش به من تو برو کاراتو بکن

خب دیدار بعدی ک بااین خاهرشوهره داشتم چطو رفتارکنم... دلیل رفتار زشتشو بپرسم؟؟؟ چ پرو شدن مردم بخدا ...

دقیقا

نه ب روش نیار اصلا برات انگار مهم نیست نادیدش بگیر انگار ی چیزیه ک حالتو بد میکنه دلت نمیخاد حتی نگاش کنی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اینقد خدا شوهر منو خل کرده ک میگ من از ننه بابامجدا نمیشم... اصن منو نمیبینه فقط اونارو میبینه😑🤦🏿 ...

یعنی از اول میدونستی قراره باهاشون تو یه خونه و یه اطاق جدا زندگی کنی؟؟

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
اره خب اما گفت بعد یک ماه جدامیشیم والان ۷ماهه

کم کم زیر پوستی شروع کن به گفتن مستقیم نگو زمیینه رو اروم اروم بچیین بعد که خواهرشوت اینا حرکتی زدن تو یه حرکت انتحاری بگوو دیگه نمیخوام اینجا باشم.

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن