2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من چند ساله خیانت میبینم نرفتم چون کسی رو برای حمایت نداشتم نه پدری نه مادری نه شغلی از طرفی دوتا بچه دارم باید همون موقع که بچم کوچیک بود میرفتم اگر حمایت داری برو صد درصد نمون ...اونم مطمئن باش نمیاد سمت بچه 

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده
فقط حماقت نکنیا مدارک و عکس و فیلم و شاهد جور کن که نزنه زیر حرفش اون زنه خودش شوهر داره یانه؟&nbs ...

اره شوهر داره مدارک که عکسارو پاک کرده فقط میتونم ثابت کنم واسش بسته اینترنتی میخربده

چجوری همه چی از شماست؟ مگه شما شغلتون چیه؟ مردی که شاغل نباشه مشخصه مرد مسئولیت پذیر و سالمی نیست . ...

خونه بابام بهمون داد ماشینم خودم کارکردم قسطی خریدم طلاهامو فروختم یه اپارتمان کوچیکترم خریدم شهرستانیم