2777
2789

سلام بچه من تو اینستا به یه پیج زبان پیام دادم برای آموزش یه فایل آزمایشی فرستاد که من مثلا ببینم که چجوری آموزش میدن ولی واقعااااا سخت بود خصوصا که هی میگفت فعل فاعل ضمیر صفت مغزم قفل کرد گفتم نه نمیخوام ممنون این چیه چقدر زرررررر زد وای وای بعد جمله ها رو انقدر غلییییظ تلفظ میکرد و سریع که من انگاری بچه ناف آمریکام داره بهم خوندن نوشتن و یاد میده میخوام فایل نصرت و بخرم گوش بدم کسی با نصرت زبان یاد گرفته ☹☹من فقط میخوام در حدی یاد بگیرم که رفتم مسافرت خارج از کشور بتونم از پس خودم بربیام خرید و هتل و رستوران دیسکو اینا حالا نمیخوام که فول یاد بگیرم عین بلبل انگلیسی یاد بگیرم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

کسی بوده با نصرت زبانش خوب شده باشه؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

نصرت فقط برای speaking هستش، 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصرت فقط برای speaking هستش، 

از دست اون استاده اینستا فرار کردم اینجا گیر این افتادم 😁😁خو اینی که گفتی یعنی چی توضیحی با زبانی ساده تر پلیز 

برا ترکی نصرت گرفتم خوشم نیومد

عه نتونستی یاد بگیری یعنی من میگم بهترین راه اینه برم حضوری شاید آنلاین بد توصیح داده یا میده منم که نمیتونم سوالی بپرسم

عه نتونستی یاد بگیری یعنی من میگم بهترین راه اینه برم حضوری شاید آنلاین بد توصیح داده یا میده منم که ...

یاد ک میگیره آدم 

مخصوصا اگه پایه داشته باشی ولی خیلی خلاصه و کم بود

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
از دست اون استاده اینستا فرار کردم اینجا گیر این افتادم 😁😁خو اینی که گفتی یعنی چی توضیحی با زبانی ...

من که زبانم صفره فهمیدم خواهر گفت نصرت فقط برا حرف زدن هست  🤣🤣

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
از دست اون استاده اینستا فرار کردم اینجا گیر این افتادم 😁😁خو اینی که گفتی یعنی چی توضیحی با زبانی ...

منظورم اینه که فقط روی صحبت کردن کار میکنه، من خودم زبان تدریس میکنم ولی متد نصرت رو خیلی قبول ندارم چون از نظر من مهارت های دیگه ای هم وجود داره توی زبان مثل گوش دادن و نوشتن و خواندن متون، بستگی هم داره چه لهجه ای بخوای یاد بگیری آمریکایی یا انگلیسی

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

من تو دانشگاه ادیان و مذاهب بصورت افلاین میخونم خیلی راضیم. 

کتابای تاپناچ رو اموزش میده. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
من که زبانم صفره فهمیدم خواهر گفت نصرت فقط برا حرف زدن هست  🤣🤣

خو پس کلا زبان یاد نگیرم انگاری بهتره الکی به خودمم ضرر مالی نزنم 

منظورم اینه که فقط روی صحبت کردن کار میکنه، من خودم زبان تدریس میکنم ولی متد نصرت رو خیلی قبول ندارم ...

صحبت کردنم باز خوبه والا بقیه رو یکاری میکنم فقط خوب آموزش بده🤦‍♀️

یاد ک میگیره آدم  مخصوصا اگه پایه داشته باشی ولی خیلی خلاصه و کم بود

من خلاصه و کم میخوام اتفاقا فقط از پس خودم بربیام

صحبت کردنم باز خوبه والا بقیه رو یکاری میکنم فقط خوب آموزش بده🤦‍♀️

از نظر من روش خوبی برای یادگیری نیست، حالا شما امتحان کن ببین یاد می‌گیری یا نه، 

از نظر من روش خوبی برای یادگیری نیست، حالا شما امتحان کن ببین یاد می‌گیری یا نه، 

به نظرت آموزش حضوری روش بهتری نیست🤔🤔