2777
2789
عنوان

چرا اینستای من و شوهرم چیزای مختلف بالا میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 5933 بازدید | 455 پست

من ی بار ی عکس لباس بچه دیدم نگاه کردم همینجوری چندتاشو من بچه ندارم اما اکسپلورم کلا تخت بچه .پتو بچه .سرویس بچه .حوله بچه کلا هرچی راجبه بچس بالااورده😐

دلین مامان خوش اومدی تو دلم😍

ستاره جان تاپیکت قفل بود اینجا برات مینویسم حداقل ب اخترام ما ک میخوندیم و باور کردیم قفل نمیکردی من مشتاقم بدونم چی میشه🥺😢😣😣😣😣😣😖درخاستمو قبول کن باهات در ارتباط باشم

خدایا کمکم کن حال دلم خوب بشه😔خدایا نگام کن احتیاج دارم بهت..صبر بده بهم مشکلاتمو حل کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان ستاره جان چی شد آخرش من تا اونجا خوندم که تو پارک حالت بد شد و نتونستی حرف بزنی دیگه

یهو چی شد تاپیک امشب اومدم بخونم دیدم نیست!!!!!!

بگو ببینم چی شد؟؟؟؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
هر چی بیشتر سرچ کردی و دوستات اونا رو می بینن ، اونا بالا میاد واسه من همش راحب نی نی و غذا و مز ...

خیر هرچی خود شما سرچ بزنی بالا میاد،هیچ ربطی به دوستانت نداره،فقط و فقط خود صاحب اکانت هرچی ببینه بالا میاره

من همان آینده حال مغرور توام

استارتر لینک دعوتی که دادی هر چی میزنم تل میگه منقضی شده یه بار دیگه لینک دعوت میذاری؟

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

متاسفم برات...فقط بدون همه ی اینایی که گفتی و دروغا و داستانایی که از حسین و...تعریف کردی رو به خودت با قانون جذب،جذب کردی

ممکنه همین بلا سرت بیاد در آینده

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚