2777
2789
عنوان

چرا اینستای من و شوهرم چیزای مختلف بالا میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 5933 بازدید | 455 پست
مگه سرکاری بود؟

آره یه گروه زد تو تل

اسکرین شات گذاشت توش سوتی داد،سوتیشو گرفتیم بعد دیگه هیچی نگقت سررریع گروهو پاک کرد به کل

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش از اول میگفتی داری رمان مینویسی که این همه آدمو علاف خودت نکنی

والا ما رمان دوس داریم

ان شاءالله ک جوابت رو میگیری خانم نا محترم

خیلی بیشعوری

میدونی چند نفر  بخاطرت اشک ریخت

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
ببین خدا لعنت کنه آدمایی رو که با احساسات بقیه بازی میکنن سه روز علاف کردی مردم رو حالا نمیدونم خودت ...

دوست چیه

همه ی اینا دروغه همینجام توسط خودش فقط اداره میشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚

چقدر مردم میگفتن بخاطرش اشک ریختن و دعا کردن و...

ستاره واقعا از خودت خجالت نمیکشی؟؟؟!

آره یه گروه زد تو تل اسکرین شات گذاشت توش سوتی داد،سوتیشو گرفتیم بعد دیگه هیچی نگقت سررریع گروهو پا ...

آخه چرا؟مگه چ دردی ازشون دوا میشه با اینهمه دروغ

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤

@نی_نی_یار_شب  

این خانم دروغگو هست

چندروزیه تو تلگرام گروه زده با داستانای خیالیش اشک همه رو در اورده خدا نگذره ازش

خواهش میکنم کلا کاربریشو حذف کنید تا دسترسی به نی نی سایت نداشته باشه که بخواد با احساسات بقیه بازی کنه