2777
2789

چند روزه ترس بدی از گرگ به جونم افتاده اخه چنتا اعلامیه هشدار حمله گرگ از شهرای مختلف دیدم

نمیدونم چم شده وسط شهر تو خونه ترس دارم،

دیشب یهو قرار شد بریم همدان و یک ساعته برگردیم، فاصلمون تا همدان ۳ ساعته

حالا همش حس میکنم قرار تو راه برگشت که تاریکه چپ کنیم و طعمه گرگ بشیم، یا همراهامون اذیت کنن بگن تو بیابونی نگه داریم واسه دسشویی و گرگ بهشون حمله کنه

الانم از این فکر خوابم نبرد، چرا اینجوری شدم؟

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡

خیلی استرس دارم حالم اصلا خوب نیست تو رو خدا اگه چیزی میدونین راهنماییم کنین

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی استرس دارم حالم اصلا خوب نیست تو رو خدا اگه چیزی میدونین راهنماییم کنین

معمولا تو این فصل حمله گرگ زیاد میشه خودمم نمیدونم چرا😐ولی اگه تو مسیر نگه ندارین که مشکلی پیش نمیاد

زیادی بهش فکر کردی  رو هر چی تمرکز کنی تاثیرش روت بیشتر میشه  بگو نمیام راحت

اصلا انتظار همچین سفری نداشتم یهو پیش اومده

نمیشه نرم، تازه بشه هم از استرس تا اونا برگردن بیچاره میشم

معمولا تو این فصل حمله گرگ زیاد میشه خودمم نمیدونم چرا😐ولی اگه تو مسیر نگه ندارین که مشکلی پیش نمیا ...

گرگای لعنتی جدیدا خیلیم بی پروا و وحشی تر شدن

داداش منم همرامونه میترسم بگه نگهدارین اذیت کنه

زیادی بهش فکر کردی  رو هر چی تمرکز کنی تاثیرش روت بیشتر میشه  بگو نمیام راحت

اره زیاد بهش فکر کردم یه چیزاییم تو نت دیدم گرخیدم

گرگای لعنتی جدیدا خیلیم بی پروا و وحشی تر شدن داداش منم همرامونه میترسم بگه نگهدارین اذیت کنه

نمیدونم چی بگم عزیزم😑بگم نترس نمیشه بگم حق داری بترسی ترستو بیشتر میکنم ☹️چون ی داستان توی روستامون پیش اومده بود خیلی وقت پیشا و به نظرم احتیاط کنید بهتره ولی انقدم تعدادشان زیاد نیست ک بگی همه جا ناامنه 

ولش کن  بهش فکر نکن  سفر هم نرو و نذار بقیه هم برن

یجوری باید کنسلش کنم

هر جور شده

این دلهره ای که دارم بیخودی نیست

نمیدونم چی بگم عزیزم😑بگم نترس نمیشه بگم حق داری بترسی ترستو بیشتر میکنم ☹️چون ی داستان توی روستامون ...

چی شده بود عزیزم؟

گرگ از کرونا به اینور چون زباله های شهری به طور اصولی دفع میشه غذاشون کم شده از گرسنگی هجوم اوردن به مناطق مسکونی

مگه گرگها وسط روز هم هستن. خب روز تو گرمای ظهر برو

اره جاده های سمت همدان،