2777
2789

هنگم نمیدونم چی بگم ولی بخونید .

۳۰ شهریور ۸سال پیش رفتم سرمزار شهید گمنام ازش خواستم بچه دار شم همسرم دکتر نمیبرد ۳ مهر بعد چندروزش پریودشدم .امسال هم همین شد دقیقا رفتم سرمزارش و ۳ مهر پریود شدم .

بعد روز تخمکگذاریم دوروز به لکبینی افتادم الانم همون شدم .

یادمه نزدیکای پریودام اسباب کشی کردم الانم باید تا ده روز دیگه اسباب کشی کنم 😯

بعدش فهمیدم باردارم .

تا اینجاش روزا و اتفاقاش یکی بود دعا کنید باردارهم بشم😭😭😭😭

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله که معجزه دوباره برات اتفاق می افته بچه اولت پسره یا دختر من خیلی سر مزار شهدای گمنام &nb ...

یه پسر دارم .

اولین بار رفتم سرمزارش که بچه دار شدم بعد خواهرم رفت اونم میگه حاجتشو گرفت .هرچی خواستم داده خیلی تن تن میرم سرمزارش میشینم .حتما دعات میکنم عزیز

زندگی خیلی بهم سخت گرفته گاهی میگم اگر بمیرم خدا میخواد من را برای گناهانم مجازات کنه من که بی کس هستم تنها چطور خدا دلش میاد من را عذاب بده چه این دنبا چه آخرت

چهل ساله هستم ازدواج که دیگه برام رویا شده پدرم اجازه نمیده کار برم

پدرم خیلی اذیت میکنه

هیچ وقت احساس نکردم پدر دارم

یه پسر دارم . اولین بار رفتم سرمزارش که بچه دار شدم بعد خواهرم رفت اونم میگه حاجتشو گرفت .هرچی خواس ...

اسمم فاطمه هست از اصفهان بگو دیگه تحمل ندارم

نجاتم بده از خانه پدری مشکلات مادیم حل بشه

زندگی خیلی بهم سخت گرفته گاهی میگم اگر بمیرم خدا میخواد من را برای گناهانم مجازات کنه من که بی کس هس ...

واقعا یه وقتایی برای ادم هیچ چیزی جور درنمیاد .ناراحت نباش .پدر منم خاهرمو ۱۳ سالگی شوهر داد دوبار جدا شد .

منم ۱۵ سالگی شوهر داد هیچی از زندگی نفهمیدم وهنوزم نمیفهمم بخدا .

هیچوقت نگو چهل سالمه و ازدواج رویا شده .

دختر دایی همسرم ۴۱ سالگی ازدواج کرد و یه پسرهم داره الان .

سعی کن یجور پدرتو راضی کنی سرکار بری روحیت عوض میشه نگران نباش عزیزم

اسم اون شهید چیه ؟

کاش دنیا بهم یه دختر بده...که بهش بگم صداشو جرئت بده،بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه،اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمیشه،کاش دنیا بهم یه دختر بده،میخام بدون اجازه مرد نفس بکشه،میخام پرنده ها رو بدون قفس بکشه،میخام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه،میخام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه🍀   
اسمم فاطمه هست از اصفهان بگو دیگه تحمل ندارم نجاتم بده از خانه پدری مشکلات مادیم حل بشه

حتما عزیزم بخدا میرم پیشش .من یبار هم باهمسرم به مشکل خوردیم نزدیک ۶ماه نذاشت ببینم بچمو .باورت میشه رفتم سرمزارش به هفته نکشید همسرم زنگ زد با پسرم صحبت کردم😭

واقعا یه وقتایی برای ادم هیچ چیزی جور درنمیاد .ناراحت نباش .پدر منم خاهرمو ۱۳ سالگی شوهر داد دوبار ج ...

بببخشید اگر ناراحتت کردم

ان شاالله که معجزه ببینی این بار هم یک‌بچه یالم خدا بهت بده

کم‌معجزه ای نیست 

التماس دعا

بببخشید اگر ناراحتت کردم ان شاالله که معجزه ببینی این بار هم یک‌بچه یالم خدا بهت بده کم‌معجزه ای ن ...

عزیزمی نگو اینجوری