2777
2789
عنوان

تخمک گزاری روز 20 ام

191 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها من همیشه پریودیم مرتبه اقدام کردم برا بارداری وسط سیکل سونو دادم دکتر گفت پلی کیستیک هستی اصلا باورم نشد برا  این ماه لتروزول شبی یه دونه و متفورمین داد14سیکل رفتم سونو فولیکول ام 14،11 بود من هر روز کیت تخمک گزاری گذاشتم فقط خط پایینی کمرنگ بود منم بی خیال اقدام شدم تا اینکه روز 20سیکلم ترشحات سفید و چسبناک و تخم مرغی زیادی داشتم بدون بو منم اقدام کردم گفتم شاید بخاطر داروها تخم گذاریم عقب افتاده یعنی 8 روز مونده به پریود این ترشحات رو داشتم 

ممکنه تخم گزاری بوده یا ترشحات قبل پریود لطفاً هر کی می‌دونه جواب بده ممنونم

خدایا شکرت،خدایا دامن همه منتظرهارو سبز کن

عزیزم اگه روز ۲۰واقعا تخمک گذاری کرده باشی پس قانونن ۱۲تا۱۴روز بعدش باید پریودشی اگه نشدی روز ۳۵سیکلت بی بی چک بزن انشاالله ک بارداری

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه روز ۲۰واقعا تخمک گذاری کرده باشی پس قانونن ۱۲تا۱۴روز بعدش باید پریودشی اگه نشدی روز ۳۵سیکل ...

مرسی عزیزم از این بابت گفتم که همیشه تخمک گزاری 14سیکل بوده ممکنه بخاطر داروها بوده،بعد از اینکه دکتر گفته پلی کیستیک می ترسم چون من هیچ علایمی ندارم چون برا تعیین جنسیت اقدام کردم روز تخمک گزاری مهم بود برام کاش اقدام نمیکردم نکنه ترشحات قبل پریودی بوده 

مرسی عزیزم از این بابت گفتم که همیشه تخمک گزاری 14سیکل بوده ممکنه بخاطر داروها بوده،بعد از اینکه دکت ...

عزیزم مطمئنن همون تخمک گذاری بوده و یادت باشه خدا اگه صلاحتو بدونه جنسیتی ک میخوای رابهت میده توتلاشتو بکن و بسپار ب خدا .....شما اگه پلی کیستیک هستی امکان داره بدون دارو تخمک گذاری نداشته باشی هرماه

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
عزیزم مطمئنن همون تخمک گذاری بوده و یادت باشه خدا اگه صلاحتو بدونه جنسیتی ک میخوای رابهت میده توتلاش ...

مرسی فدات شمممم