2777
2789
عنوان

یه سوال مذهبی🤔😁

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 23 پست
چقدر دلم میخواد یبار انجیل و تورات و بخونم.ندیدم تا حالا، کتابخانه ها میفروشن؟

شاید،ولی سخت پیدا میشه☹

من میخوام پی دی اف دان کنم

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

سلام 

تورات به خاطر حمله بخت النصر کاملا نابود شد و بنابراین توراتی نیست که موسی (ع) گفته باشه 

انجیل هم نوشته یاران حضرت عیسی (ع) بود که به دلیل گذشت زمان تغییراتی ایجاد شده که خیلی با انجیل های قدیمی فرق داره 

و انجیلی که حقایق بیشتری داره انجیل برنابا هست که در اون هم میگه حضرت عیسی (ع) کشته نشدن

و مطالب خرافی زیادی واردش شده مثلا کشتی گرفتن نمی‌دونم نوح(ع) بود یا یعقوب (ع) با خدا   متولد شدن با گناه 

خوردن شراب به همراه نان در روز میلاد عیسی مسیح (ع)

قرآن بخون 

میسحی ها مسلمون میشن و میگن به این دلیل مسلمون شدیم چون جواب همه سوالاتی که در انجیل داشتیم رو در قرآن پیدا کردیم 

اون موقع شما میخواهید کار برعکسش رو انجام بدید ؟

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چه اشکالی اونها هم کتاب هست اتفاقا خواندن کتابهای ادیان دیگه خوبه به نظر من

کتابی که انحرافات واردش نشده باشه 

قرآنی که الان داریم با قرآنی که در تقریبا فقط چند سال بعد از فوت پیامبر (ص) بوده و مربوط به ۱۴۰۰سال پیش هست و توسط دانشمندان کشف شده (در یکی از موزه توبینگن آلمان نگه داری میشه) 

یکسان بوده و هیچ تفاوتی ندارن 

اما در  زمان گسترش کلیسا ها در اروپا صد ها انجیل وجود داشت 

که کلیسا مجبور شد ۴ تا از اون ها رو به عنوان انجیل راستین معرفی کنه 

آن موقع هم رهبران کلیسا پول میگرفتن بهشت می‌فروختند پاکسازی گناه میکردن و... 🤦‍♀️

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 
سلام  تورات به خاطر حمله بخت النصر کاملا نابود شد و بنابراین توراتی نیست که موسی (ع) گفته باشه ...

☹☹آخه یه آیه تو قرآن دیدم که میگفت تورات و زبور بخونیم

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
☹☹آخه یه آیه تو قرآن دیدم که میگفت تورات و زبور بخونیم

بله بعضی متون تورات و زبور اشاره به آمدن حضرت محمد (ص) بعد از حضرت عیسی (ع) کرده بودن (لفظ فارقلیطا در کتاب انجیل )

مسیحی ها خودشون این موضوع رو قبول داشتن اما زمانی که حضرت محمد به پیامبری مبعوث شد رشک ورزیدن 

در تورات و انجیل اشاره به ظهر منجی کرده 

قرآن برای اینکه  یهودیان و مسیحیان رو هدایت کنه  بعضاً از خود جملاتی استفاده می‌کرده که قبول داشتن یعنی همون کتابشون 

عزیز این برای هدایت اونها گفته شده بوده نه برای ما 😁

کتابی که انحرافات واردش نشده باشه  قرآنی که الان داریم با قرآنی که در تقریبا فقط چند سال بعد ا ...

بله این رو همه میدونن

ولی درهرحال چیزهای درست هم داخلش هست

قطعا با تفکر میشه انحراف رو متوجه شد 

و قسمتهای درستش احتمالا نکته ها شبیه قرآن داره

بله این رو همه میدونن ولی درهرحال چیزهای درست هم داخلش هست قطعا با تفکر میشه انحراف رو متوجه شد&nb ...

شما ممکنه متوجه نشید کجا راسته و کجا دروغ پس عاقلانه تر این هست که کتابی که راستین(قرآن ) هست رو بخونی 

نیستی چرا بهار؟ 🥺

نی نی بدنیا اومد؟

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
حتی میتونه مافیای روح از اشو (فیلسوف هندی) هم بخونه

چه جور کتابیه؟؟؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای