2777
2789
عنوان

مهمه؟؟

78 بازدید | 13 پست

به نظرتون برای مردها تحصیلات بالا مهم تره یا شغلشون یا در امد؟ 

مثلا کسی که درآمدش خوبه اما تحصیلات نداشته باشه از نظر شما مشکلی داره؟ 

بدترین و ضعیف ترین شغل به نظرتون چیه؟ 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من که تحصیلات خیلی خیلی مهمه  بدترین و ضعیف ترین شغل هم وجود نداره  تموم مشاغل مفید ...

چرا تحصیلات مهمه؟

چرا تحصیلات مهمه؟

بنظر من تحصیلات دیدگاه وسیعی به انسان میده 

باعث میشه در خیلی از ابعاد و جنبه های مغزی رشد کنی و پیشرفت داشته باشی 

بنظرم آدم تحصیل کرده در یک سطح عمیق تری از زندگی قرار داره و تفکراتش محدود و سطحی نیست 

به این جملات که: ادم بی تحصیلاتِ روشنفکر هم زیاد داریم یا تحصیلات شعور نمیاره هم زیاد اعتقادی ندارم😊

وکیل عدلیه ⚖️

بنظر من تحصیلات دیدگاه وسیعی به انسان میده  باعث میشه در خیلی از ابعاد و جنبه های مغزی رشد کنی ...

ولی من دیدم تحصیل کرده هایی رو که شعور ندارن و کسانی رو که تحصیلات عالیه ندارن اما باشعور هستند. 

درسته کسانی که تحصیلات دارن باشخصیت تر هستند. قشنگ تر صحبت می کنند اما ربطی به شعور نداره 

ولی من دیدم تحصیل کرده هایی رو که شعور ندارن و کسانی رو که تحصیلات عالیه ندارن اما باشعور هستند.&nbs ...

به واقع دسته اول با همون تحصیلات به درجه بیشعوری نائل شدن وگرنه یک متوحش به تمام عیار بودن 

در مورد گروه دوم هم خب من هم دیدم چنین ادمهایی رو که شاید در مورد بعضی اصول زندگی درک صحیحی ارائه کنن 

ولی خب هیچ وقت نمیتونی با ادمی که تحصیلات درست و حسابی نداره از آثار جادویی ونگوگ یا فلسفه حیرت آور نیچه یا موسیقی شگفت انگیز بتهون یا اصول قانون و نظام های سیاسی یا اصول آزادی و برابری صحبت کنی و حتی مطالبه کنی

راستش من منظورم از درک و تحصیلات،درک این مواردی هست که گفتم 

وکیل عدلیه ⚖️

به واقع دسته اول با همون تحصیلات به درجه بیشعوری نائل شدن وگرنه یک متوحش به تمام عیار بودن  در ...

مگه همه ی تحصیل کرده ها درمورد بتهوون اطلاعات دارن یا فلسفه خوندن؟!

مگه همه ی تحصیل کرده ها درمورد بتهوون اطلاعات دارن یا فلسفه خوندن؟!

تحصیل کرده هایی که حقیقتا به دنبال دانش بودن بله

گفتم که این تصور من از یک تحصیل کرده است حالا ممکنه یک نفر دیگه تصور متفاوتی نسبت به یک تحصیل کرده داشته باشه و وجود مدرک صرف رو نشونه تحصیلات بدونه

چیزی که دانشگاه به ادمی هدیه میکنه همین رشد ابعاد و جنبه های گوناگون وجودی هست که ادم رو سوق میده به سمت شناخت های متعالی تر و فاصله گرفتن هرچه بیشتر از خرافات و باور های غلط

وکیل عدلیه ⚖️

تحصیل کرده هایی که حقیقتا به دنبال دانش بودن بله گفتم که این تصور من از یک تحصیل کرده است حالا ممکن ...

اوکی

ولی من دیدم تحصیل کرده هایی رو که شعور ندارن و کسانی رو که تحصیلات عالیه ندارن اما باشعور هستند.&nbs ...

آخی⁦❤️⁩ اون تحصیل کرده ها بخاطر اینکه زمان زیادی صرف مطالعه کردن از نظر روان مریض شدن( که بیشترشون خودشون نمی دونن) اینو روانپزشکان ثابت کردن 

خیلی شده بگید که فلان پزشک چقدر بداخلاقه . این بد اخلاقی بخاطر مریض شدنشه . مثل جانباز های اعصاب ‌. دست خودشون نیست