2777
2789
عنوان

خانم هایی مهربون اردبیلی ها میاین

73 بازدید | 11 پست

لطف میکنین اگه میدونین یک دکتر خیلی خوب مامائی معرفی کنین 🌷

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
دکتر مامایی؟ متخصص زنان؟

اره عزیزم

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چه مشکلی میخوای؟  مثلا برا نازایی الهام نصیری خوبه  طوبی هم فوق تخصصه ولی خیلی استرس ...

متخصص زنان خیلیی رفتم برای عفونت بخدا دیگه خسته شدم بس که عفونت سوزش همراهم هست 

هرجا میری برو فقط فریبا فتحی نرو 😶  فرشته موسوی هم جدیدا شنیدم تعریف میکردن

ممنون مهربون

متخصص زنان خیلیی رفتم برای عفونت بخدا دیگه خسته شدم بس که عفونت سوزش همراهم هست 

ببخشید خیلی عذر می‌خوام خیلی خیلی عذر می‌خوام از آب دهن استفاده میکنید؟

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

ببخشید خیلی عذر می‌خوام خیلی خیلی عذر می‌خوام از آب دهن استفاده میکنید؟

نه عزیزم قبلا اره الان نه چجوری بگم تو رابطه گاهی از دهن استفاده میشه عذر میخااام 🙏

نه عزیزم قبلا اره الان نه چجوری بگم تو رابطه گاهی از دهن استفاده میشه عذر میخااام 🙏

من آب دهن و کلا دهن رو حذف کردم مشکلم حل شد در حالیکه قبلا با هیچ دارویی خوب نمیشدم

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

من آب دهن و کلا دهن رو حذف کردم مشکلم حل شد در حالیکه قبلا با هیچ دارویی خوب نمیشدم

نمیدونم اینارو باید قطع کرد شاید خوب شدم برام عذابه دیگه الان فقط دنبال دکتر خوب هستم همشون هم دوتا دارو امپول میدن دیگه تموم