2777
2789
پری شدم دوسی 

شدی جریان من انقد الکی استرس کشیدم پیگیرش بودم آخرم پریود شدم ان شاالله ب زودی جفتمون نی دار شیم‌عزیزم

یه صلوات میفرستی بر آرامشم و اینکه نی نیم سالم بیاد بغلم  
شدی جریان من انقد الکی استرس کشیدم پیگیرش بودم آخرم پریود شدم ان شاالله ب زودی جفتمون نی دار شیم‌عزی ...

ینی میشه ؟من ماه قبل همه کارب کرده بودم گرمی خوردن و رابطه منظم و.....ولی نشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی میشه ؟من ماه قبل همه کارب کرده بودم گرمی خوردن و رابطه منظم و.....ولی نشد 

چن ماهه اقدامین؟من هنوز شوهرم راضی ب اقدامم نشده دیگه دیروز باهاش قهر کردم میگه بزاریم یکی دوماهه دیگه منم استرس اینو دارم که سنمون بالا رفته منتها مردا نمیفهمن

از امروز میخام مالش روغن سیاهدونه رو شروع کنم قرص کمر و عسل و سیاهدونه هم شنیدم خونه ماه قبل فقط عسل و سیاهدونه خوردم این ماه قرص کمرم میریزم قاطیش 

از امروز میخام مالش روغن سیاهدونه رو شروع کنم قرص کمر و عسل و سیاهدونه هم شنیدم خونه ماه قبل فقط عسل ...

ان شاالله به زودی نتیجه بگیرین

۳۰سالمونه جفتمون شما چن سالتونه

من 26سالمه میدونی مردا فکر میکنن همون ماه اول میشه در صورتی ک گاهی تا یکسالم نمیشه هر چی زودتر اقدام کنی زودتر اگه مشکلی باشه میفهمی  

من كه باردار شدم دكتر گفت حتي ضدافتاب هم نزن.ميكرو هم به نظرم ضرر داشته باشه.عزيزم ارايشگاه برات انجام ميده يا دكتر؟

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
من كه باردار شدم دكتر گفت حتي ضدافتاب هم نزن.ميكرو هم به نظرم ضرر داشته باشه.عزيزم ارايشگاه برات انج ...

حالا ک دبگه فهمیدم باردار نیستم انجام میدم نه متخصص هستش 

من 26سالمه میدونی مردا فکر میکنن همون ماه اول میشه در صورتی ک گاهی تا یکسالم نمیشه هر چی زودتر اقدام ...

اره فک میکنن همون بار اول میگیره شما هنوز وقت داری زیاد فکرت درگیرش نکن