2777
2789

بیاین از خاطرات ترسناکتون بگین اخر شبی یکم دور هم بترسیم

اول خودم میگم

خونه ما دوطبقه اس و عموم پایین زندگی میکنه ما طبقه بالا

بعد یه شب ک تنها بودم تو خونه همش صدای پسر عمومو میشنیدم و صدای صحبت هاشون ک از طبقه پایین میومد و خلاصه خیالم راحت بود ک اونا هستن تو ساختمون 

بعد یه ساعت دیدم صدای در اومد و عموم و زن بچه اش از بیرون اومدن 

تمام این مدت خونه نبودن ولی من صداشونو از پایین میشنیدم :)))

شما هم از خاطراتتون بگین

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز ب اون شب فک میکنم و اینکه چی بوده داستانش ولی خودمو متقاعد کردم ک شاید من اشتباه کردم ولی دقیقا صدای خودشون بود

حتی صحیت هاشونو میشنیدم ک زن عموم بلند عمومو صدا میزد

یا صدای بازی پسر عموم ک صدای ماشین در میاورد

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
من میترسم

منم همینطور😂

جنی سراغم نیومده ولی ی یوتیوبر هس مدگل  از وقتی ودئو هاشو میبینم شبا بدون آیت الکرسی خاب نمیر ...

منم یه مدت زیاد از این پیجا داشتم و میدیدم بعدش دیگ خیلی میترسیدم موقع خواب 

همشو انفالو کردم

اگ هستین بیاین شماهم تعریف کنین منم بگم باز 

اگ نیستین برم بخوابم😂😂

من با شجاعت تمام تاپیکو ترک میکنم

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
من با شجاعت تمام تاپیکو ترک میکنم

ترس ندارع ک‌(وی ب خودش دلداری میدهد و پتو را روی سرش میکشد تا از حمله جن ها در امان باشد)

کلا طبقه پایین خیلی ترسناکه

قبلا مامان بزرگم اینا و عمه هام و عموهام مجرد بودن ، همه اونجا زندگی میکردن

بعد ک عموم ازدواج کرد دیگع عموم و زن بچش موندن 

عموم وقتی مجرد بود طبقه پایین تو اتاق تنها بود میگفت شبا ک بیدار میشم یه چیز سیاه پشمالو و کوتوله پشت در اتاق میبینم

ماهم خونمون جن داشت زمانی ک مجرد بودم..بخدا صداشم شنیدم

ما یه شب مهمون داشتیم بعد شبش هممون خوابیدیم

صبح ک بیدار شدیم این مهمونمون مرد گنده هم بود بخدا میگفت از ترس دیشب داشتم سکته میکردم میشنیدم یکی کنارم داره کتاب ورق میزنه ولی هیچکس نبود و همه هم خوابیده بودن

عمم هم یه شب خونه یه نفر مهمون بوده بعد خوابیدع بوده 

در نیمه باز بوده

نزدیکای صبح میگه دیدم یه پسر بچه داره از لای در نگاهم میکنه

میگه فک کردم پسر صاحبخونه اس بعد همون لحظه پاشده بره دسشویی دیدع پسر صاحبخونه خوابیده 

از اون ب بعد میترسه درو نیمه باز بزاره دیگه