2777
2789
عنوان

چرا برخی مذهبی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوای نفس ؟ مثلاً چیکار می کنن ؟ میان نی نی سایت 😁😁😁😁 یا میرن سر کوچه برمیگردن ؟ 😁😁😁 یا مانتو رنگ روشن می پوشن ؟؟؟ 

حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉

عزیزم هیچ گسی معصوم نیست و همه ی ما گناه کار و روسیاهیم ولی به بخشندگی خدا ایمان داریم...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

عزیزم هیچ گسی معصوم نیست و همه ی ما گناه کار و روسیاهیم ولی به بخشندگی خدا ایمان داریم...

به نظرم بهانه ی خوبی نیست

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است

طبیعیه خب، علاقه داشتن خیلی راحت‌تر و بی‌دردسرتره از عمل کردن

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
یکنفر میشناسم نمازش میخونه ولی چه فاید روزش بی غیبت نمیشه حتی فساد فتنه میکنه خبرچینی میکنه ادم باید ...

وای وای چه ادم بیخودی😟😟

چرا فک کردی مذهبیا معصومن😃

یوسف به یوسفی خودشو فقط خدا نجات داد ایناکه دیگه آدم عادین و تو خفا و جمع مردم ممکنه کلی گناه کنن

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

به نظرم بهانه ی خوبی نیست

کسی بهانه نیاورد عزیزم.

هر کسی ممکنه خطا و اشتباه بکنه..مذهبی و غیر مذهبی هم نداره..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

کسی بهانه نیاورد عزیزم. هر کسی ممکنه خطا و اشتباه بکنه..مذهبی و غیر مذهبی هم نداره..

بله هرکسی ممکنه اشتباه بکنه اما یه نکته ای این وسط هست 

قران و احادیث و علوم دینی برای کسی که خودشو معتقد و پایبند به دین میدونه یه سری حدو حدود گذاشته یعنی گفته ای ادم اینکارو کنی گناهه و حق الناس اینکارو نکنی ثوابه

پس هر بهونه ای رد شده س 

پس خوندن منابع دینی و از بر شدنشون به چه کاری میاد وقتی تاثیری نداره؟

متاسفانه فاصله ی حرف تا عمل زیاده و تظاهر کردن راحت تره برای برخی

بله هرکسی ممکنه اشتباه بکنه اما یه نکته ای این وسط هست  قران و احادیث و علوم دینی برای کسی که ...

احسنت عزیزم.کاملا حق با شماست.

ولی هیچ کسی از گزند شیطان در امان نیست.شیطان دشمن قسم خورده ی ماست.

مثلا من اهل حجاب روزه نماز راستگویی غیبت نکردن و رعایت تموم دستورات الهی رو میکنم ولی یه جاهایی خطا سر میزنه..اگه بگید نه دروغ میگین...