2777
2789
عنوان

صلواتیه 💛

181 بازدید | 43 پست

لطفاخوب توجه کنید روند این طور هست که شما هرتعدادازهر مورد رو بخواید اتخاب  میکنیددر اعضاش  تعدادصلوات بخواید میفرستم به هر نیتی که بخواید.

🔵 سوره نبا(به نیابت از من سودا)(100ص میفرستم💛)

🔵صلوات فتح(به نیابت از من سودابه نیت حاجت رواییم)(100ص میفرستم💙)

🔵زیارت حضرت رقیه(به نیابت از من سودا به نیت حاجت رواییم)(100ص میفرستم💚)

🔵 نماز غفیله(10) (500 ص میفرستم💜)

🔵یس(51)(به نیابت از من سوداهدیه به حمزه سیدالشهدا) (به نیت حاجت رواییم)(500ص میفرستم🧡)

🔵دعای توسل کامل به ائمه(درمفاتیح هست)در قسمت ذکر کردن حاجت بگید(( لطفاتااخر این ماه  حاجت سودارو بدید))(500ص میفرستم🤎)

🔵نماز استغاثه به حضرت فاطمه (بعد نماز بگید(لطفاتااخر این ماه  حاجت سودارو بدید) )(2000ص میفرستم🖤)

🔵جزه12به نیابت از من سوداهدیه به امام حسن مجتبی(۱۲آیه ۶ از سوره ۱۱آیه ۵۳ از سوره ۱۲)(بگید از کجا تا کجاشومیخونید)(500ص میفرستم🤍)

🔵جز 16به نیابت از من سوداهدیه به حضرت محمدص(۱۶آیه ۷۵ از سوره ۱۸آیه آخر از سوره ۲۰)(بگید از کجا تا کجاشومیخونید)(500ص میفرستم❤)

🔵دعای احتجاب(به نیابت از من *سوداهدیه به امام هادی ع)(200ص میفرستم🧡)

🟣 دقیق  بگید از هرچی چقد میخونید و هرکدوم رو که انجام دادید دوباره اطلاع بدید که خط بزنم🟣(قبل خوندن ازم بپرسید گزینه تون هنوز پرنشده بعد بخونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.