2777
2789
عنوان

حس و حال قدیم و جدید

112 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها

چندروز پیش با همسرم رفتیم پیاده روی  غروب

یه نسیم خنک می اومد بهش گفتم این هوا منو یاد مشقای مدرسه میندازه 

ترس و استرس‌ ش تو جونمه

شما هم از حال و هوای قدیم و خاطراتش بگین

آره دقیقا منم این روزای اول پاییز همین حس رو دارم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

دیشب خواب دیدم فردا امتحان میان ترم دارم هیچی نخوندم 😢😢😢

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یا همسایمون میوفتم عصر که میشد دخترشو از تو کوچه صدا میزد بیا مشقاتو بنویس دادم میزد یه تکه چوبم دستش بود تو کوچه بچه ها سروصدا میکردم هعی

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد