2777
2789

میخواستم بدونم رشته آموزش مشاوره و راهنمایی فرهنگیان چیه؟یعنی مسئولیتش در مدرسه چیه 

کسایی که لیسانس مشاوره و راهنمایی از فرهنگیان میگیرین میتونن ارشد روانشناسی بخونن؟!

پیشاپیش ممنون از جواب هاتون٭

لایک

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

این رشته بعدهامیتونندمشاورمدرسه بشندچه درمقطع راهنمایی چه دبستان وچه دبیرستان.

وتوی مقطع دبیرستان هم دبیردرس روانشناسی میتونندبشند.

درس روانشناسی درسی هست برای رشته انسانی 

بله وقتی 4سال تحصیل کنندمیشه بخونندکلابرای رشته های فرهنگیان تاکارشناسی میشه ادامه تحصیل داد

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاوره مدرسه در هر پایه و سن متفاوته

برای ابتدایی بیشتر بحث وابستگی کودکان تشخیص اختلالات یادگیری و مسایل ازین قبیل هست

برای پایه متوسطه اول بحث هدایت تحصیلی و انتخاب رشته دانش اموزان هس که باید جلساتی تشکیل بدن و راجب انواع رشته ها و...صحبت کنن..جدای ازون چون سن نوجوانی هس مسایل اخلاقی خانوادگی اگر دانش اموز دارد مشاور راهنماییش میکنه

ارتباط با والدین دانش اموزان...هم در مقاطع باید صورت بگیرد

در مقطع متوسطه دوم چون بحث کنکور بیشتر مطرحه راجب رشته های کنکوری برنامه ریزی درسی انگیزه دادن به بچها و ازین قبیل موارد مطرحه که باید مشاور راهنماییشون کنه

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
این رشته بعدهامیتونندمشاورمدرسه بشندچه درمقطع راهنمایی چه دبستان وچه دبیرستان. وتوی مقطع دبیرستان ه ...

اون هشت سال تعهدشون چی؟!میتونن بعد از اون هشت سال از اموزش و پرورش اگر خواستن جدا بشن؟!

مشاوره مدرسه در هر پایه و سن متفاوته برای ابتدایی بیشتر بحث وابستگی کودکان تشخیص اختلالات یادگیری و ...

میتونن در مقطع ارشد و دکتری روانشناسی شرکت کنن!؟

مثلا میشه کسی که صبح ها در مدرسه مشغول به کار هست بعد از ظهر ها توی مطب یا کلینیک کار کنه!؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم ازتون،اگر یه نفر بعد از اون تعهد هشت ساله بخواد جدا شه و فکر کنید قصدش هم رفتن از ایران باشه.میتونه این کار رو انجام بده؟!

اون هشت سال تعهدشون چی؟!میتونن بعد از اون هشت سال از اموزش و پرورش اگر خواستن جدا بشن؟!

هشت سال که بایدبرندخدمت چون تعهددادندواگرنخوان بزنددوبرابراونچه که بهشون  دادندازشون پس می گیرند.

اره بعداز8سال میشه جداشد

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

هشت سال که بایدبرندخدمت چون تعهددادندواگرنخوان بزنددوبرابراونچه که بهشون  دادندازشون پس می گیرن ...

نه.همون هشت سال خدمتش رو انجام بده،بعد از اون همه باید غرامت بپردازه برای اینکه جدا شه یا نه؟

من مشاوره فرهنگیان خوندم عزیزم 

اگر سوالی داری بپرس شاید بتونم راهنماییت کنم 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
میتونن در مقطع ارشد و دکتری روانشناسی شرکت کنن!؟ مثلا میشه کسی که صبح ها در مدرسه مشغول به کار هست ...

بله میتونن شرکتت کنن

خیلی از همکارای من بعدظهر تایمشون ازاده تو کلینیک ها کار میکنن شماهم میتونین

راجب تعهد اطلاعی ندارم 

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
نه.همون هشت سال خدمتش رو انجام بده،بعد از اون همه باید غرامت بپردازه برای اینکه جدا شه یا نه؟

نه دیگه چون8سال خدمت رورفته

دیگه غرامتی نیست