2777
2789

خانوما من میخوام برای بار سوم انتقال جنین بدم دو دفعه پیش دکتر بهم گفت زندگی عادی داشته باش استراحت زیاد نداشتم این دفعه میخوام استراحت کنم از خونه بیرون نرم،نظر شما چیه لطفا تجربیاتتونو بگید چی بخورم 

یعنی یه روز منم مامان میشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عشقم انشاالله مثبت بشی 

من الان بار دوم انتقال 

۱۸ مهر میرم ازمایش دعا کن واسم

بار اول مثبت شد ساک خالی بود 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

من میگم به استراحت کردن و نکردن نیست بخواد بشه میشه😞

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

خانوما من دو دفعه قبل که انتقال دادم از روز نهم لک بینی داشتم تا وقتی که دیگه پریود شدم میدونین دلیلش چیه که انقدر زود لک میبینم با اینکه قرص و شیاف دارم

من میگم به استراحت کردن و نکردن نیست بخواد بشه میشه😞

خیلیا این حرف میزنن من دفعه پیش استراحت نکردم اصلا خواهرام خیلی دعوام کردن میگن باید استراحت میکردی 

امین که خدا جواب دلمونو بده و دو تامونم مامان شیم

به حق فاطمه زهرا خدا حاجت دلمونو میده💚💚💚💚🙏🏻🙏🏻🙏🏻💚💚💚💚💚