2777
2789

باهم بحث شون شد 

سر یه مسئله خیلییی کوچیک 

دامادمون خیلی پسر  آرومی هستش بنده خدا از اوناست که خیلی دلسوزه و دوست نداره حتی صداشو بالا ببره واسه خاهرم 

بعد خواهرم فوق لیسانس داره  دامادمون فوق دیپلم توی دعوا ابجیم بهشو گفت خودتو بکشی من ازت همه جوره سر ترم 😔

چقد دلممم سوخت واسه دامادمون خیلی مظلومه😢😢😢

بعدش مامانم اینقد ابجیمو دعوا کردم بابت حرفش هرچی از دهنش دراومد به ابجیم گفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بودن مرد رو هیچکس جز زنش نمیتونه بگه😬

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

خوبه دکترای  نداره  الان تو خیابون  بری  همه یا مهندس هستن یا فوق لیسانس 

اینم کلاس گذاشتن داره  دیگه چیزی نداره واسه  کلاس‌؟ یکم بیشتر بگرده  شاید پیدا کرد 

#عقده‍ 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
اره خیلی من خودم خیلیی ناراحت شدم بابت حرفش  چندین بار هم تکرار کرد که من ازت خیلی سرترم&nb ...

میگفتی شعور که نداری از همه پایین تری 

ببخشیدا ولی اعصابم خورد میشه اینایی که فقط تحصیلات دارن فقط برا باینکه بکوبن تو سر بقیه

خودهرم آدم بدی نیست ولی خب امروز توی دعوا واقعا بد صحبت کرد ،  اما مامانم حسابی از خجالت خواهر ...

خب تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن که😂😬

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

کار با حرف خواهرتون ندارم ولی بنظرم شما از مشکلاتی که تو زندگیشون دارن بی خبرین

همسر من همه فک میکنن همه چی تمومه از اخلاق بگیر تا بقیه چیزا ولی منی که باهاش زندگی میکنم بدیهاشو میدونم 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!