2777
2789
عنوان

میشه حرف بزنیم.

198 بازدید | 35 پست

سلام سعی می کنم خلاصه تعریف کنم.

من خونه مون یه شهر دیگه است خانواده خودم یه شهر دیگه بعد زمانی که تعطیلی میشه دعوتشون می کنم بیان شهر ما. 

من سه ساله افسردگی دارم و یه عالمه بیماری های جور و واجور

وقتی مادرم میاد خواهرم وشوهرخواهرمو و بچه هاش هم میان منم الان تو شرایطی نیستم که حالم اوکی باشه افسردگیم شدید نیست ولی بیمارم.

به مامانم میگم خودتون تنها بیایین ناراحت شدن وباهام قهر کردن😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانم ناراحت شده که من گفتم خودتون تنها بیایین

منم ناراحتی اعصاب دارم هیچکس یعنی به تمام معنا هیچ کس درکم نمیکنه تازه خواهرام باهام قهرن

کاشکی اصفهانی بودی با هم دوست میشدیم من خیلی تنهام

خب چرا تو دعوات میکنی  اونا دعوتت کنن تو برو

خونه اشون همیشه شلوغه و خواهر و برادرم همیشه اونجان من بخاطر همین میگم مامان و بابام دوتایی بیان پیش من. مثلا ماهی یکبار خواهرمو بیاره نه همیشه که میان

منم به مامانم پیام دادم مامان من مریضم سه سال روی خوش زندگی رو ندیدم درکم کن نیاز به آرامش دارم

خب تو برو پیششون 

هروقتم خسته شدی برگرد 

نمیشه؟ 

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
اگه حالم خوب بود خوشحال هم میشدم که خواهرم بیاد ولی خوب نیستم نمیتونم سر و صدای بچه ها رو تحمل کنم س ...

حالتو چرا خراب میکنی؟

هرچی پیش میاد نمیگم بیخیال باش 

اما قبل هرچیز اولویت بندی کن 

اول خودت قرار بده مراقب خودت باش 

بعد این چیزا کوچیک حل میشه 

منم ناراحتی اعصاب دارم هیچکس یعنی به تمام معنا هیچ کس درکم نمیکنه تازه خواهرام باهام قهرن کاشکی اصف ...

من شوهرم همیشه سرکاره هیچ دوستی هم ندارم حتی پارک و کافه و رستوران هم نمیرم فقط امیدم به مامان و بابامه که میان حالم بهتر میشه ولی درک نمی کنن منظور منو

خب تو برو پیششون  هروقتم خسته شدی برگرد  نمیشه؟

خونه اشون همیشه شلوغه منم برم دوس دارم تنها باشم ولی خواهرا و برادرمم هستن.

من حتی از وقتی مریض شدم خونه خواهر و برادرمم نرفتم فقط زنگ میزنم ولی اونا اصلا درک نمی کنن