2821
2789
عنوان

چندتا قانون واسه تازه عروسا 👰☺

433 بازدید | 16 پست

عروس خانوم این قانونارو کم کم تو خونه جا بنداز:

♦️تو خونه ما اگه بحثی پیش اومد فقط ۱۰ دقیقه (یا کمتر یا کلا ممنوع) حق قهرکردن وجود داره😊

♦️توی این خونه رازها و صحبت هایی بینمون هست که غیرازخدا کسی نباید بدونه حتی خانواده هامون🥰

♦️توی این خونه غیبت/ تهمت/ دروغ/ توهین قدغنه😤

♦️تو خونه ما غرور معنی نداره و کسی منتظر منت کشی نمیمونه.

(پ.ن✍🏻 منت کشی کلمه قشنگی نیست و استفاده کنید. پاپیش گذاشتن بهتر و مثبت تره).

♦️تو این خونه صبح که بلند میشی ممکنه نون تست و قهوه پیدا نشه ولی همیشه نون پنیر چایی به راهه🥰

♦️تو این خونه تنها غذا خوردن معنی نداره😇

♦️روزهای تعطیل و جمعه ها برای حمایت از حقوق زنان، کارهای خونه نصف میشه. نصف من نصف اکبر آقا 

♦️کسی حق نداره تو این خونه صداشو بالا ببره😤

✍🏻 منابع در امضاء موجوده.

🛑🛑 باید همون روزای اول یه سری وظایف و انتظارات رو برای هم روشن کنید و برای زندگیتون یه چهارچوب و اصولی رو در نظر بگیرید. باهمدیگه.

شما چه قوانینی از همون روزای اول برای زندگیتون گذاشتید؟؟

...

بعد از اینکه گفتن منم ریپ کنید بیام بخونم سیاست یاد بگیرم برا دوران متاهلیم😂😎

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون 

تاپیکتون خیلی مفید بود

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.
همه ی این قوانینو دارم فقط با یه تفاوت که روزای تعطیل و جمعه کلا کارا با اقای خونست حتی غذا 

چقد خوب

هر دو بهش پایبند میمونین؟

بزرگترین درد و رنج،درد و رنجِ تبدیل نشدن به جیزی است که توانایی اش را داشتیم
ازدواح چه لوسه

لوس بازی نیست اینا لازمه زندگی مشترکه. به شرطی که دوطرف باهم یادبگیرن. همون روز اول باید اتمام حجت کنید.

یه سری اصول حتمااااا باید از همون روزای اول برای دوطرف تعیین تکلیف شه. ولی خب اگه خیلی خشک هم بیانش کنی که طرف فکرمیکنه اومده پادگان. با چاشنی شیطونی بهتر تاثیرشو میزاره.

...

کانال یا پیج داری استارتر ؟

نه عزیزم. از مطالب پیج و کانال های دیگه استفاده میکنم‌

بعضا خودمم اگه نکته ای باشه یا تجربه ای. حتما میگم که این مربوط به خودمه.

...

چقد خوب هر دو بهش پایبند میمونین؟

بله ازهمون اول این قرارو داشتیم شوهرم کلا ادمیه که اگه باشه خونه خودش همه کارا رو میکنه , کلا قانونمون اینه روزای جمعه و تعطیل و وقتایی که بیرونیم یا مسافرتیم همه ی کارا با شوهرمه

حتی میتونید روی یه برگه خوشگل بنویسید و یه جا بچسبونید که هرروز جلو چشمتون باشه.

یه سری کارا هستش که باید پایه اش از همون دوران نامزدی گذاشته بشه. 

الانم واسه کسایی که چندسال از زندگیشون گذشته دیر نشده ها ولی خب ممکنه همسرشون همراهی نکنه. ولی شدنیه.

واسه همین میگم همون روزای اول جهت زندگیتون رو بهتر میتونید تغییر بدید یا به سمت یه رابطه باکیفیت برید یا به سمت یه رابطه بی کیفیت.

...

بله ازهمون اول این قرارو داشتیم شوهرم کلا ادمیه که اگه باشه خونه خودش همه کارا رو میکنه , کلا قانونم ...

ان شاءالله همیشه بهترینا براتون اتفاق بیفته و حال دلتون خوب باشه

...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز