2777
2789

سلام خانوما شوهرم بعد از دویدن افتاده روی زانو... الان چند روزه دو انگشت زیر زانوش اندازه یه سکه درد میکنه که میپیچه توی کل پاش... خیلی دردش شدیده... دکترم رفتیم و معاینه کرد گفت چیزی نیست و سی تی اسکن گرفت.. عکسش هم سالم بود گفت رگ هم سالمه. ولی خیلییی درد شدیدی داره... کسی تجربه ای داره؟؟؟ روغن مالی هم کردیم ماساژ دادیم. پماد زدم‌... ورم هم خیلیییییی کم داشت که بهتر شده ولی خیلی درد داره‌.. چه کنم؟ خیلی نگرانم

حتما کوفته شده یه مرور زمان ایشالا بهتر میشه

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ماساژ نده عزیزم 

برای یکی از یستگان من پیش اومد گفتن چیزی نیست ماساژ داد و رفت فزیوتراپی ، مینیسک پا پاره شد .. اصلا دست نزنید

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

دنبه گوسفندی رو بکوب با خرما و زردچوبه بعد بذار روی سلفون ببند به پاش، بعد با روسری هم ببند رو سلفون گره بزن که باز نشه، شب تا صبح بمونه ، صبح بشوره تا دو الی سه شب انجام بده خوب خوب میشه تضمینی ، شوهر خودم چندوقت پیش همینجوری شده بود این کارو دو شب انجام دادم خوب خوب شد 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
نه فقط مسکن داد

این قرص رو بگیرین از داروخانه ،بدین بخوره.دردش زود فرو کش میکنه اما تکان دادن یا مالیدن جایی که ضرب خورده یا ورم کرده درد رو تشدید میکنه.بازم از دکتر داروخانه بپرسین

من و خدا💫