arezubanu مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 1581 عنوان بیاین از روی سونو بگین نی نی م چیه😍 597 بازدید | 59 پست توروخدا اگه بلدید نظرتون رو بگید میدونم خیلی کوچیکه ۸ هفته و یک روز بود توی سونوطبق موعدم هم دقیقا ۸ هفته میشدم 😍 1400/07/15 | 09:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 سونو هشت هفته آخه چیش تشکیل شده که جنسیتش مشخص باشه آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11156 من بچرو نمیتونه تشخیص بدم جنسیتش پیشکش ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
banomah عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 1571 فعلا خیلی کوچیکه معلوم نمیشه ک عزیزم ترو هم بیخودی امیدوار نکنیم تو ۱۲هفتکی معلوم میشه کمی صبر کن😍 خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
مادردلسوخته۶۲ عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4789 از روی ضربان قلب میشه تا حدودی واسه بچه های من درست بود. زیر ۱۴۰ پسربالای ۱۴۰ دختر
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11156 ولی حسم گفت دختر پس صددرصد پسر چون من حسم کاملا غلط ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
قصرکیف عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 2494 ای جان ،وسطه ولی بیشتر تمایل به چپ داره انگار احتمالی شایددخمل باشه
tara0026 عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 80 تو دقیق تاریخ اولین روز حاملگیت و دقیق سن خودتو بگو تا بهت بگم بچه ت چیه