2777
2789
عنوان

بیاین از روی سونو بگین نی نی م چیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضربانش ۱۶۹ بود 😍

ن ضربان قلب اشتباهه من ضربان قلب بچه م بار اول ۱۵۸ بود همه گفتن دختره و هروقت میرفتم سونو بالاترم میرفت مثلا میشد ۱۶۷ و اینا ولی بچم پسر شد.از دکترم پرسیدم گفت ضربان قلب اصلا ربطی ب جنسیت نداره.میگفت مثلا شما ی چیز شیرین خوردی ضربان قلب میره بالا.یا همین الان ک اومدی اینجا پیاده روی کردی ضربان رفته بالا.پس ب جنسیت ربطی نداره

ن ضربان قلب اشتباهه من ضربان قلب بچه م بار اول ۱۵۸ بود همه گفتن دختره و هروقت میرفتم سونو بالاترم می ...

یکی هم میگن صدای قلب پسر شبیه پای اسبه دختر شبیه قطار

من که هرچی صداشو گوش میدم شبیه هیچ کدوم نیس

تواینستا هم یه عالمه صدای قلب بچه ها با جنسیت مختلف رو گوش دادم بودن دخترایی که شبیه پای اسب هم باشه

فکر کنم اینم درست نباشه

پس دختره عزیزم.اگه ماه شکل گیری زوج و ماه تولد زوج یا هر دو فرد باشه دختره ولی اگه یکی زوج و دیگری ف ...

چقدر دقیقه عزیزم؟ ینی روی خیلیا انجام دادی و درست بوده؟😍

چقدر دقیقه عزیزم؟ ینی روی خیلیا انجام دادی و درست بوده؟😍

اره خیلی دقیقه این.ولی تو اشتباه گفتیاااااا تو جنینت توی مرداد شکل گرفته.مگه نگفتی ۸ هفته و یه روزته.پس توی مرداد جنین شکل گرفته.مطمئنی توی شهریوره؟

اره خیلی دقیقه این.ولی تو اشتباه گفتیاااااا تو جنینت توی مرداد شکل گرفته.مگه نگفتی ۸ هفته و یه روزته ...

اخه ۳ شهریور تخمک گذاری داشتم از ۱ تا ۴ شهریور اقدام داشتم

تشکیل جنین بعد از تخمک گذاری و اقدام میشه دیگه؟

ولی سن جنین رو از اولین روز اخرین پری حساب میکنن یعنی از ۲۰ مرداد که من پری شدم تا الان ۸ هفته هستم

پس دختره عزیزم.اگه ماه شکل گیری زوج و ماه تولد زوج یا هر دو فرد باشه دختره ولی اگه یکی زوج و دیگری ف ...

با توجه ب سونوگرافیت ک میگی ۸ هفته ای پس جنین توی تقریبا ۲۰ مرداد شکل گرفته و اخرای اردیبهشت ب دینا میاد پپس میشه فرد و زوج ینی بچه پسره.باید طبق سونوگرافی تشخیص بدی بچه چه روزی شکل گرفته

اخه ۳ شهریور تخمک گذاری داشتم از ۱ تا ۴ شهریور اقدام داشتم تشکیل جنین بعد از تخمک گذاری و اقدام میش ...

ن سن جنین رو از روی تکاملش میفهمن.با سونوگرافی و اندازه و رشد جنین میفهمن ک چن روزشه.البته تااونجایی ک من میدونم.حالا شایدم اشتباه میکنم نمیدونم ایشالله ک صحیح و سالم بدنیا بیاد دختر و پسریش زیاد فرقی نداره

اخه ۳ شهریور تخمک گذاری داشتم از ۱ تا ۴ شهریور اقدام داشتم تشکیل جنین بعد از تخمک گذاری و اقدام میش ...

ولی کلا بهت بگم ک من مال خودم و بقیه رو از روی سونوگرافیشون حساب کردم و جنسیتو بهشون گفتم همه درست دراومده.توم اگه طبق سونوگرافیت باشه بچه ت پسره