2777
2789
عنوان

یه مشاور هس بهم کمک کنه لطفا 🙏

71 بازدید | 12 پست

شوهرم وضع مالیش خوب نبود وخونواده همسرم هم کمک نکردن حتی خرید عروسی بزور اونم الکی همش یادمه اصلا نمیتونم فراموش کنم میشه لطفا کسی مشاوره بلد کمکم کنه .گاها میگم یک دعوای حسابی کنم دلم خنک شه یه دفه قطع ارتباط کنم 😞لطفا کسی میتونه راهنمایی کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحتیتون رو با همسرتون مطرح کنین و اگر حس می‌کنین حتما با خانواده‌شون می‌خواین در میون بذارین حسابی سبک و سنگین کنین و با مشورت با همسرتون جوری مطرح کنین که حرمتا شکسته نشه.

البته من مشاور نیستم.

عزیزم ناراحتیتون رو با همسرتون مطرح کنین و اگر حس می‌کنین حتما با خانواده‌شون می‌خواین در میون بذاری ...

به نظرتون به خانوادش بگم خرید نکردین و...اینا حالا پارسال موقع کرونا بیشتر بود الان بخریم ما پارسال رفتیم خونمون

یه دفعه قطع رابطه کنی مگه دوست دخترشی  چه ربطی به خانواده شوهر که کمکت کنن مگه شوهرت خودش مشکل ...

چقدر طلبکارانه برخورد می‌کنین آخه؟

دلیل این طور محکوم‌کردنتون چیه؟

یه ذره ریلکس‌تر باشین. کسی که داره نظرات شما رو می‌خونه آدمه و دل داره. انقد سنگین آدما رو محکوم نکنیم و دل نشکونیم‌.

حتما داداش داری این همه طرف خانواده شوهر میگیری 

طرف داری نیست هر مرکز مشاوره ای هم بری همینو بهت میگه 

برای شروع زندگی باید خوب چشمات رو باز کنی همه چیز رو ببینی بعد اون حق اعتراض نداری  اون موقعه فقط دیگه باید درک کنی تلاش کنی و برای استحکام و تداوم زندگی 

آن زندگی دو سر داره تو و همسرت  زندگی شما به هیچ احدی مربط نیست 

پس نباید توقع بی جا داشت  هر مشکلی هست باید بین خودتون حل بشه چون این زندگی خصوصی شماست 

چقدر طلبکارانه برخورد می‌کنین آخه؟ دلیل این طور محکوم‌کردنتون چیه؟ یه ذره ریلکس‌تر باشین. کسی که د ...

درست نیست به آدم ها دلداری پوچ بدی  که بعد خودشون برم واقعیت رو درک کن 

باید همون اول واقعیت رو بهشون بگید 

گاهی اوقات مهربونی اصلا خوب نیست 

به نظرتون به خانوادش بگم خرید نکردین و...اینا حالا پارسال موقع کرونا بیشتر بود الان بخریم ما پارسال ...

من اگر جای خانواده اونا باشم اگر بهم بگن که من به‌عنوان عضو تازه خونه انتظار داشتم که بیشتر تحویلم بگیرن و دلخور شدم که تحویلم نگرفتین درک می‌کنم. ولی این که بهم بگن جاش جبران کنین و امسال بگیرین برام سنگینه. چون تعیین تکلیف کردن رو فکر نکنم کسی خیلی بپسنده.

ولی من جای شما و اونا نیستم، تنها چیزی که می‌تونم بگم همینه که حواستون به روابط باشه و اگر قدمی برمی‌دارین برای بهبود روابط باشه. شما دلخور شدین و احساس می‌کنین تا دلخوریتون رو مطرح نکنین دلتون صاف نمی‌شه. مطرحش کنین ولی جوری مطرح کنین که دیگران بهتون حق بدن و بشه حلش کرد نه که ناراحتی بزرگتری از توش در بیاد.

منم مسئله مشابه شما رو داشتم بنظرم حتما از یه مشاور خانواده خیلی خوب کمک بگیر شماره مشاوری که خودم ازش مشاوره گرفتم رو واست میذارم 09351305590 دکتر خشایار نعماوی زاده