2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه ویلای کوچولو اطراف تهران داریم ، هر دو هفته یکبار خانواده شوهرم و یا دوستای شوهرم جمع میشن اونجا ، همه ی خرده کاریا با منه ، مثل جاروبرقی ، نظافت ، میان وعده تهیه و جمع کردنش، چایی بردن و آوردن 😭😭😭😭

عزیزم من دارم شیمی درمانی میشم ، سرطان سینه دارم ، اینا بازم میان 😩😩😩😩

ای وای چه بی رحم، خب بگین نمیتونم واقعا بدنم کشش نداره، تو جمعشون بگو من توان ندارم گاهی برای کمک کار خونه ام هم بيايین کمکم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

ایندفعه خواستن برنامه بریزن خنده خنده با شوخی بگو حالا که دیگه شده برنانه همیشگی باید کارارو تقسیم کنیم که به منم خوش بگذره...بعدم که اونجا جمع شدن خودت که مشغول کاری بودی بگو فلانی یه سینی چایی میریزی ببری،یا وسایل سالادو ببر بذار جلو یکیشون بگو زحمت سالادو بکش تا من برنج و ابکش کنم،آخرشم نمونید همه برن بعد شما برگردید،مثلا جارو رو بیار بذار وسط پذیرایی بگو شوهرم گفته امشب مام زودبرگردیم فلانی جان زحمت جارو رو میکشی من اشپزخونه رو جمع کنم...

اینطوری ازشون کار بکش تا بهت فشار نیاد

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
شوهرم طرفشونه، 

دو تا سرفه بزن و خودتو بزن به بیحالی و از کرونا حرف بزن میرن پشت سرشونم نگا نمیکنن 

ان شاءالله که بحق امام جواد خدا شفای خیر بهتون بده 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘

انشالله زودتر خوب میشین ،با آدم پرو باید پرو باشی وقتی اومدن خودت رو یکم بزن به بی حالی کارا رو تقسیم کن مثلا بگو فلانی میشه یه سینی چایی بریزی ، اینجوری که شما میگی اونا برای تفریح میان ویلا شما پس کاراشون رو هم بکنن

الان این چند روز تعطیلی من گفتم به شوهرم که میخوام چند روزی استراحت کنم , بازم اینا تا ز زدن گفتن ما بیایم ، گفت بیاید ، دیگه واقعا دارم به جدایی فک میکنم از دست این کاراش، خسته شدم ، درک نداره ،