2777
2789
منکه اینکارو نکردم ولی کاش میکردم😔اگه خودمو راحت کرده بودم الان وجود نداشتم که بخوام انقد ناراحت با ...

دلیل ناراحتیتو پیدا کن منم ی تایمی خیلی افسرده بودم بی انگیزه تا امید ولی ب خودم کمک کردم تو ام باید ب خودت کمک کنی کارایی ک دلت مخاد انجام بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یکم بیشتر بگی؟ چه ناشی بازی هایی؟ اخه مدارس غیر انتفاعی مگه بهترنیستن اساتید؟

ببین همه ی مدارس که مثل هم نیستند 

شاید شنیده باشی که توی برخی مدارس غیر انتفاعی تبعیض زیاد قائل میشن و متاسفانه من جزو اون دسته بودم که چون مدیرش پدرمو می‌شناخت بین منو بقیه تبعیض زیاد قائل میشد طوری که اکثرا متوجه شده بودن و منو نمی‌تونستن ببینن دنبال زهره چشم گرفتن ازم بودن و من همش زیر نظرش بودم و این منو عذاب داد و یک سری درگیری های رو برام بوجود آورد 

اما بازم میگم عزیزم همه ی مدارس مثل هم نیستن مدرسه داریم تا مدرسه

گذشته ها گذشته آینده و براش ب عنوان ی مادر شیرین کنین گذشته پر از تجارب آموزنده است

بخدا همه راه و جاها رو بهش گوشزد کردم . تجربه ها رو گفتم .گوش نکرد .داغ بدی به دلم گذاشته نه می تونم دعواش کنم نه چیزی فقط خودم د ارم زجر می کشم 

براشادی روح امواتم صلوات    

#اندکی_تلنگر

بچه ها من الان اتفاقا چند دقیقه قبل از اینکه بیام تو سایت تو خونه قدم میزدم و افسوس گذشته رو میخوردم ک چرا فلان خطا رو کردم ،چرا بیشتر تلاش نکردم برا موفقیتم تو رشته بهتر،چرا فلان سیاستو بخرج ندادم و.....همش حسرت میخوردم

یهو اومدم تو نی نی سایت دیدم این تاپیک زده شده .

میگما همه حسرت می خوریم بابت ندانم کاری ها و انتخابای نادرست و تلاش نکردن هایمان.

قیامت هم یکی از اسم هاش یوم الحسرت هست .یعنی روز حسرت

روزی ک حتی بهشتیا هم حسرت میخورن چرا بیشتر کار خیر جمع نکردن.چه برسه ب جهنمی ها

.