2777
2789
روحم رو آزرده کرد روزایی که میتونستن قشنگ ترین روزای زندگیم باشن صرف ناشی بازیهای معلمام شد البته خ ...

میشه یکم بیشتر بگی؟ چه ناشی بازی هایی؟ اخه مدارس غیر انتفاعی مگه بهترنیستن اساتید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگووووووو من بارها میخواستم اینکار کنم ولی بعدش ی اتفاق افتاده همش پشیمون شدم 

منکه اینکارو نکردم ولی کاش میکردم😔اگه خودمو راحت کرده بودم الان وجود نداشتم که بخوام انقد ناراحت باشم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

چرا

خواهرشوهرم ۳۰سالش رد شده بود وهیچ خواستگاری نداشت پدرش زنگ زد به شوهرم ودعوا راه انداخت براش شوهر پیدا کنید

منم از دهنم پرید پسرخالم مجرده حالا خواهرشوهرم ترکن وپسر خالم مازندرانی 

خلاصه شوهرم رفت با شوهرخالم صحبت کرد که بیان خواستگاری

‌شد آنچه نباید میشد 

دختره عقده ای کاری کرد کل خانواده با هم دعوا افتادن آبرو ریزی در حد زنگ زدن به ۱۱۰وخییییییلی ناراحتی های دیگه ایجاد کرد خدا لعنتش کنه 

اگه همون اول جلوی شوهرم وایمیستادم اینهمه زجر نمیکشیدم

خیلی دوست دارم به عقب برگردم 

با همشهری خودم ازدواج میکردم، الان خیلی اذیت میشم.

راه دور ازدواج نمیکردم. 

به حرف شوهرم گوشت نمیکردم که باعث شد شغلی که بهم پیشنهاد شده بود را از دست بدم. 

با کسی ازدواج میکردم که خانوده وخواهر و برادر هایش هم تراز خانواده خودم باشند. 

از اول زندگیم مشاوره میرفتم تا اعتماد به نفسم را تقویت کنم و نه گفتن را یاد میگرفتم.