2777
2789
الان امسال دومین سال پشت کنکورم چون سال اول شب قبل کنکور مسموم شدم وامسال هم به خاطر استرس نهفته شیم ...

هزار افرین به اراده و انگیره ات خانم دکتر🌺🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه سازمان سنجش هم هستیم دختره با دو هزار داره پزشکی میخونه چون دیگه دانشگاه ازاد سهمیه نداره برای پزشکی این سهمیه رو به دولتی دادن و خیلی خوب میکیرن .خوب بخون که جای خوب قبولی

مدرسه نمونه دولتی 

منم امسال باید آزمونش رو بدم ..

مدرسه نمونه چطوره ؟ در چه حده ؟ فضاش ؟ معلماش؟

ببخشید اگه سوالام یکم زیاد شدن😅💛

حالا نمیشه اثر انگشت بزنم به جای امضا؟🤨
ممنون عشقم. کلا تجربی آدم پر رو میخواد😁😁😁 تیم مشاوره ای که الان باهاشونم یکی از پشتیباناش بعد ۶ ...

۶ سال ؟ پنج سال درجا زده یعنی؟ آفرین به اراده 

منم امسال باید آزمونش رو بدم .. مدرسه نمونه چطوره ؟ در چه حده ؟ فضاش ؟ معلماش؟ ببخشید اگه سوالام ی ...

عزیزم مدرسه به مدرسه و شهر به شهر فرق میکنه، تو شهر ما بد نیست.. اصلا نمیشه کلی گفت

ممنون عشقم. کلا تجربی آدم پر رو میخواد😁😁😁 تیم مشاوره ای که الان باهاشونم یکی از پشتیباناش بعد ۶ ...

قربونت، ارهه.. منم یکی اشنا ها امسال سال چهارمی بود که کنکور میداد بالاخره پزشکی قبول شد

عزیزم مدرسه به مدرسه و شهر به شهر فرق میکنه، تو شهر ما بد نیست.. اصلا نمیشه کلی گفت

ممنون گلم❤ من هفتم تیزهوشان بودم اما بعدش رفتم غیر دولتی الانم مردد هستم راجب نمونه دولتی...

نه هر سال رتبه هاش بهتر شد تا بالاخره رسید. یکی دیگه هم هست هانیه شهریاری

در هر صورت باید اراده قوی ، روحیه پولادین و خانواده ای که مثل کوه پشتش ان داشته باشه😅