2777
2789

دو ماه پیش همسایمون که فقط چند بار دیدیمش به همسرم زنگ زد که گیر افتادم و پول قرض میخوام گفت به خاطر کرونا. منو همسرم با اینکه شناختی نداشتیم و چند ماهه همسایه شدیم نگران شدیم گفت ۱۰ تومن بدید همسرم دو دل بود اما من گفتم خدای نکرده به خاطر پول اتفاقی نیفته براش گفت سه روزه میدم پولو ما ۵ تومن دادیم. بقیش پست بعد میگم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

اره

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو دگ

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁

شد یه هفته به همسرم گفتم گنه داره ولش کنیم شد ده روز بازم ما به روی خودمون نیوردیم. بعدن فهمیدیم ۳۰۰ میلیون بدهی داره. طلبکارش اومد دم در. بعد که بهش زنگ زدیم هی گفت دو روز دیگه یه هفته دیگه.، یا اصلا جواب نمیده تماسها رو.

فکر کنم دیگه پس نده، ولی ناراحت شدم که با احساساتمون بازی کرد‌

من تو این کرونا دو تا سکه فروختم دادم قرض به دیگران ولی با این کاری که کرد انگار پشیمونم کرد

چقدر مهربونید  ولی متاسفانه پول قرض دادن به کسی که نمیشناسید اشتباهه کاش جواب اعتمادتونو درست ...

لطف داری عزیزم. 

پیش خودم گفتم لابد بنده خدا خیلی گیره که غرورش رو زیر پا گذاشته از همسایه پول گرفته

بحث شناخت و این حرفا به کنار، آخه کسی که روش میشه به کسی که فقط چند بار دیده بگه بهم پول قرض بده معل ...

الان که فکر میکنم اره

ولی اونموقع فکر کردم ببین چقدر گیره بنده خدا.

حتی اوایل اصلا زنگ نزدم به همسرم گفتم گناه دارن حالا میدن ولی دیدم طلبکارش اومد دم در

آفرین ب دلت معلومه خیلی صافه ولی اکه پولت رو نده واقعا بی انصاف هست

ممنون لطف دارید شما، اره کاری کرد که حالا دفعه ی بعد ادم بترسه پول قرض بده به کسی

الان که فکر میکنم اره ولی اونموقع فکر کردم ببین چقدر گیره بنده خدا. حتی اوایل اصلا زنگ نزدم به همس ...

این برات تجربه شه، ایشالا پولت هم میده

اینجا خیلی دیدم میگن به کسی قرض ندین و فلان، من اصلا اینجوری نیستم، دوست و آشنا هر کی قرض بخواد داشته باشم میدم حتی اگه آدم بدقولی باشه چون میدونم من کس و کارشم که بهم رو زده ولی مورد شما واقعا عجیب بود، آدم عادی روش نمیشه این کار رو کنه

این برات تجربه شه، ایشالا پولت هم میده اینجا خیلی دیدم میگن به کسی قرض ندین و فلان، من اصلا اینجوری ...

دقیقا درسته. منم خیلی پول قرض میدم. به خاله های همسرم به همکارم، به همکار همسرم حتی میاد میگه من میگم بدیم، یه بار خواهر همسرم داشت اسباب کشی میکرد هی میگفت دستم تنگه من فکر کردم واقعا دستش تنگه اون موقع که سکه ۹۰۰ تومن بود دو تا بهش دادم سکه. بعد فهمیدم‌میخواد کاغذ کنه خونش رو، بعدن سکه گرون شد با اینکه خیلی پولداره اما به جای سکه بهم پولش رو داد. حتی اونموقع نگفت که پول رو برای خرجهای اضافی میخواد. اینم که شاهکار جدیم.

به یه همکارمم سه تومن دادم به خدا یه بار ۵۰۰ داد یه ماه ۳۰۰ هنوزم تموم نشده.