2777
2789

پاش خون لختگی پیدا کرده خیلی میترسم دعا کنید خوب بشه حالم بده 😭😭

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
به امید خدا هرچه زودتر شفا پیدا میکنند 🤲

خیلی ممنون عزیزم

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا گلم لخته ؟؟

نمیدونمdvtهست چیه خیلی نگرانم عزیزم

نمیدونمdvtهست چیه خیلی نگرانم عزیزم

نمیدونم منم بلد نیستم دی دایمر ازمایشش؟؟

واکسن زده بودن؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
نمیدونم منم بلد نیستم دی دایمر ازمایشش؟؟ واکسن زده بودن؟؟

نه هنوز چون سرفه داشت

نه هنوز چون سرفه داشت

پس بعد کروناشون لختگی به وجود اومده؟؟

ان شاالله خوب میشن...

ی سری دارو زود خوب میشن

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
پس بعد کروناشون لختگی به وجود اومده؟؟ ان شاالله خوب میشن... ی سری دارو زود خوب میشن

نه کرونا نداشت

سلام عزیزم.

از من توی تایپیکم سوال کرده بودی دیشب بابت لختگیه پام که اوکی شده یا نه.

بعداز ۱۷ماهی که گذشته  خب به نسبت بله بهتر شده ....

نترس ان شاالله اتفاقی نمیفته برای مادرت...

الان چی گفتن دکترا؟

بستری کردن یا نه؟

چرا اصلا dvtشد  مگه تحرک بدنی نداشتن؟

ازشون باید دی دایمر بگیرن ببینن  مشکل از خون هسش یا نه؟

یخورده برام بگو که چه کارایی کردن ...

جوراب واریس الان پاشون میکنن یا نه؟

سلام عزیزم. از من توی تایپیکم سوال کرده بودی دیشب بابت لختگیه پام که اوکی شده یا نه. بعداز ۱۷ما ...

عزیزم من خونم دور شده از مادرم هفته یه بار میرفتم یکشنبه پاش ورم کرده گفته در رفته و درد میکنه بعدم رفته خونه خواهرم شهرستان دخترش دکتره تاپای مادرم و میبینه میگه خون لختگی پیدا کرده بعدم سریع میبره متخصص اونم دارو میده و آزمایش نوشته که هنوز انجام نداده من زنگ زدم خواهر زاده ام بهم گفت وضعیت مادر جون خیلی خوب نیست دلم هری پایین ریخت الان هم خیلی وحشت کردم میترسم دیگه چیزی نمیدونم امروزم زنگ زدم مامانم گفت خیلی درد داره گفت ناخنا پامم باد کرده عزیزم دارم سکته میزنم 😭

عزیزم من خونم دور شده از مادرم هفته یه بار میرفتم یکشنبه پاش ورم کرده گفته در رفته و درد میکنه بعدم ...

اره عزیزم ناخن های پا  بخاطر ورم پا،میرن توی گوشت پا و شدید اذیت میکنه، منم همه این اتفاقا رو داشتم   خیلی سخته ...

بگو دمبه گوسفند بزاره روی ناخن پاش ببنده شب بعدش زیاد تکون نخوره تا صبح بمونه روی پاش.... ۴شب یا ۵شبه خوووب میشه انجام بده همینو....

نزاره یوقت عفونت کنه ...

به من اونموقع دارو وارفارین دادن رقیق کنند خون هسش و یه آمپولهای دور نافی میزدم...

مادرتون چندسالشونه ؟

از این ب بعدم همیشه باید   جورراب  واریس بخرن بپوشن وگرنه نمیتونن و شدید اذیت میشن فقط جوراب واریس خوبه.

والا منو سریع  بستری کردن بیمارستان همون لحظه خیلی هم میگفتن پاتو تکون نده تا لخته   حرکت نکنه

نترس اتفاقی نمیفته ان شاالله...

اما خیلی سعی کنین  همیشه اولویت کارهای خونه ی مادرتون رو انجام بدین ،ان شاالله که آدموسواسی نباشن توی خونه و زندگیشون چون با این پا   امکانش نیس برای تمییزکاری ، خیلی کمکشون کنین بعدازاین ...😞

اره عزیزم ناخن های پا  بخاطر ورم پا،میرن توی گوشت پا و شدید اذیت میکنه، منم همه این اتفاقا رو د ...

مادرم ۷۵سالس عزیزم