2777
2789
امروز یکی از نزدیکام علائم داشت رفت تست داد تا جوابش فردا بیاد  حالا ما جمعه با هم بودیم یکشنب ...

دلتا ۳ تا ۵ روز علائمشو بروز میده ..برای شما اون مدت گذشته

ان شاالله خطری نیس 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
امکان داره علایم نشون بدی،حواست باشه با کوچک ترین علایمی مراجعه بکن

تا کی باید حواسم باشه به علائم ؟؟؟

کلا دوماهه حساسیت دارم تو این دوماه یه مقدار علائم داشتم و دارم که دوبار تست پی سی آر دادم منفی شد چکاپ کامل دادم مشکلی نبود متخصص گوش و حلقم دوبار رفتم گفتن چیزی نیست ولی همچنان من علائم دارم 

حس سرفه و حس خفگی و یه سمت گلوم اذیته همیشگی نیست ولی در طول روز آرامشمو گرفته 

اگه من برم تست بدم و منفی باشه خاطر جمع میشم؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا کی باید حواسم باشه به علائم ؟؟؟ کلا دوماهه حساسیت دارم تو این دوماه یه مقدار علائم داشتم و دارم ...

الان نرو تست شنبه یا یک شنبه هفته بعد برو ،تستت هم رپید نباشه ،پی سی آر کشت طولانی باشه

جوابش دقیق تره  استرس نداشته باش فقط حواست جمع باشه

آخه گفتم تو پست قبلیام من یسری علائم رو دوماهه دارم 

یکم برام سخته تشخیصش 

اگه این آشنام تستش منفی بشه چی خطر نداره برام؟؟؟

دعا کن عزیزم خیلی استرس دارم 🙏🙏🙏

استرس نداشته باش اینجوری به خودت تلقین میکنی که علائم داری

ان شالله که ایشونم تستشون منفی باشه

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
آخه گفتم تو پست قبلیام من یسری علائم رو دوماهه دارم  یکم برام سخته تشخیصش  اگه این آشنام ...

این علایمی که ۲ماهه داری اگر کرونا بود تا الان تکلیفت مشخص می شد ،نگران نباش 

اگر منفی بشه خب احتمال ناقل بودنت نیست

خوبه حالا خداروشکر فعلا مبتلا نشدی این همه استرس داری نترس خیلی ها ندونسته واکسن زدن و مشکل حادی پی ...

آخه همجا خوندم ناقل باشی و واکسن بزنی = با مردن 🥺

بخاطر همینه میترسم الان دوماهه کلا از همین موضوعه که علائم دارم و خوب نمیشم آخرشم به سرم اومد 

آخه همجا خوندم ناقل باشی و واکسن بزنی = با مردن 🥺 بخاطر همینه میترسم الان دوماهه کلا از همین موضوع ...

از همکار های خودم درست اون روزی که پی سی آرش مثبت بود واکسن زده بود اونم آستارا زنکا ولی خداروشکر مشکلی پیش نیومد