2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش می کنم،ممنون همچنین شما

ببخشید فقط یه سوال دیگه 

همین آشنام که گفتم امروز یکم علائم داشت بچه هاش اسهال و استفراغ و تب دارن یه هفته هست تقریبا که روز پنجشنبه هفته پیش آزمایش خون دادن برای تشخیص کرونا که زیر نظر متخصص اطفال بودن که دکتر گفته بود جواب آزمایش اوکیه و کرونا نیست ویروس گرفتن ایا میشه اطمینان کرد ؟؟؟؟

دو قلو نوزاد شش ماهه ان 

به جواب آزمایش خون هیچ اعتباری نیست فقط پی سی آر کشت طولانی تا حدودی معتبره

حتی برای نوزاد!!!

اخه ۶ ماهه ان پی سی آر نگرفتن فقط آزمایش خون گرفتن که امروز مامانشون حالش بد میشه یکم 

حتی برای نوزاد!!! اخه ۶ ماهه ان پی سی آر نگرفتن فقط آزمایش خون گرفتن که امروز مامانشون حالش بد میشه ...

برای نوزاد پی سی آر که نمیشه گرفت ولی آزمایش خون هم اعتبار نداره با این چیزی که گفتید احتمال ۹۰درصد تست مامانشون مثبته 

برای نوزاد پی سی آر که نمیشه گرفت ولی آزمایش خون هم اعتبار نداره با این چیزی که گفتید احتمال ۹۰درصد ...

😓

پس احتمالش بالاس که ماهم ناقل بودیم و واکسن زدیم 

اگه منفی بود جواب تست که هیچ وگرنه منم روز بعدش میرم تست پی سی آر میدم 

امروز یکی از نزدیکام علائم داشت رفت تست داد تا جوابش فردا بیاد  حالا ما جمعه با هم بودیم یکشنب ...

حتما حتما خودتونو قرنطینه کنید.واکسن بدنو خیلی ضعیف میکنه

در حالت ادی اگه بدنت قوی بود نمیکرفتی بعد واکسن قطعا میگیری

چون ایمنی بدن ۳ هفته بعد از تزریق دوز دوم واکسن بوجود میاد

برای نوزاد پی سی آر که نمیشه گرفت ولی آزمایش خون هم اعتبار نداره با این چیزی که گفتید احتمال ۹۰درصد ...

سلام عزیزم خوبین

خداروشکر جواب تست اومد منفی بود 🤲

دیگه من لازم نیست برم تست ؟ یکم ترشح پشت حلق دارم ؟

سلام عزیزم خوبین خداروشکر جواب تست اومد منفی بود 🤲 دیگه من لازم نیست برم تست ؟ یکم ترشح پشت حلق د ...

سلام ،ممنون

اگر من جات بودم تست می دادم واقعیتش ،این شکلی خیال خودت راحت تره

چون بعضی آزمایشگاه ها منفی که می دن کاذبه