2777
2789
عنوان

کسی هست برام یه فال بگیره

53 بازدید | 8 پست

اگرهست بگید نیت کنم.ممنون

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪
سلام چکار کنم، نیت کن، ی فال هم واسه خانومی میگیرم

نیت کردم.ممنون

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانومی زحمتت نیست چون ازهم دوریم ی عدد از 1 تا486 بهم بدی؟ 

۳۵۲

عزیزمی!  ببخشید ناهیدم، دیر جواب دادی بچه ها هم در چند جبهه منو درگیر کردند، میخواستم صدات بزن ...

خواهش میکنم شماببخشید.ممنونم ازتون

۳۵۲

علیرغم اینکه انسان آزاده و نترسی هستی و کارهایت را حساب شده انجام میدی که هیچوقت مورد سرزنش مردم قرار نگیری

همیشه درصدد رفع عیوبت هستی و احساس قدرتی خاص در خودت داری ولی گویا ناملایمات، یا ستمی، نمیدانم احساس سنگینی بر روح و روان و دلت میکنی و سعی داری که قدرتی پیدا کنی بذای فراموش کردنش

اما دوست خوبم گویا تو خیلی جوانی هیچ غمی و باری یا سنگینی بر دل هرگز فراموش شدنی نیست ولی قابل بخشش هست، سعی کن از توانمندی هایت استفاده کنی و دلت را دوباره سرشار و مالامال از عشق کنی

علیرغم اینکه انسان آزاده و نترسی هستی و کارهایت را حساب شده انجام میدی که هیچوقت مورد سرزنش مردم قرا ...

مچکرم ازتون