عزیزم مجبور شدم بیام یه تاپیک پرت
چون اگه در تاپیک های اخیرت مطرح میکردم کامنتها زیادی زیر پستام ؛ و درخواستهای دوستی زیادی برام میاد ؛ و توضیح در تاپیک و یا محاسبه در خصوصی برای همه خسته کننده و طاقت فرساس
محاسبه برای : فقط اون کاربرایی که اوضاع زندگی مشترکشون پر تلاطم و شبیه اینهاس
یا مجردی که میخواد بفهمه فلانی در طالع و قسمتش هست یا نه
من بلدم طالعِ ازدواج را محاسبه کنم { رایگان و بدون هزینه }
( سال ۹۶ بود اتفاقی سایت های : اهورا مشکان ازدواج [[[ مدیر سایت ، محقق و فقیه و گرد آورنده : آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی " متولد نی ریز فارس " ]]] رو اتفاقی پیدا کردم بعد پرینت گرفتم و خوندم و محاسباتش رو یاد گرفتم
تو گوگل بنویسی : اهورا مشکان ازدواج میاره
محاسباتش ایناس
۱ : محاسبه ی ستاره ی دوام ( محاسبه به روش شیخ بهایی ) " مجربه صد در صد "
{{{{ در : اهورا مشکان ازدواج : قسمت تصاویر یه عکس زمینه صورتی هست 《 ۴ تا اسم : حاصلجمع ÷ بر ۵ : این همون محاسبه ی شیخ بهایی هست 》 }}}}
۲ : محاسبه ی ستاره ی عشق
۳ : محاسبه ی لوح اختلاط ( محاسبه به روش ابوریحان بیرونی )
۴ : محاسبه ی بچه دار میشوند یا نه ( محاسبه به روش ابن سینا ) " مجربه صد در صد "
۵ : محاسبه ی درجه ی ( میزان ) دوستی زن و مرد {{{{ حتی بین ۲ دوست ،،، رابطه ی فرزندان با هم مثلاً فلان برادر با فلان خواهر ،،، بین فلان دختر خاله با فلان دختر خاله
۶ : محاسبه ی کیفیت زندگی زن و مرد ( محاسبه به روش ابن سینا ) " مجربه صد در صد صد در صد "
۷ : بررسی اینکه فلان مرد خیانتکار میشه یا نه ؛ ۱ بار ازدواج مبکنه یا چند باز ؛ با همسرش سازگاری داره یا نه " مجربه صد در صد "
۸ : دانستن عاقبت این دو ( این یکی رو آقای مشکانی گفته جهت مطالعه گذاشته شده و مثل قبلی ها صد در صدی نیست )
بدون هزینه
من تاپیک طالع بینی ازدواج : ایجاد کردم منتها توضیحات اصلیش مونده که به زودی تایپ میکنم
من در کاربر @سایوجان که اونم خوددم و تعلیق یکطرفه شده هم تاپیک طالع بینی ازدواج دارم همراه با عکس ها و اسکرین شاتها
الآن تگت میکنم با محیط آشنا شی