2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

122 بازدید | 8 پست

خانوما من یه ساله عقدم بعد شیش ماه میریم خونه خودمون دکترم بهم گفت ممکنه نابارور باشی متفورین داد متفورم و پروژسترون میتونه کم کنه تنبلیو بعد ازدواجم بتونم باردار شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مجبور شدم بیام یه تاپیک پرت

چون اگه در تاپیک های اخیرت مطرح میکردم کامنتها زیادی زیر پستام ؛ و درخواستهای دوستی زیادی برام میاد ؛ و توضیح در تاپیک و یا محاسبه در خصوصی برای همه خسته کننده و طاقت فرساس 

محاسبه برای : فقط اون کاربرایی که اوضاع زندگی مشترکشون پر تلاطم و شبیه اینهاس 

یا مجردی که میخواد بفهمه فلانی در طالع و قسمتش هست یا نه 

من بلدم طالعِ ازدواج را محاسبه کنم { رایگان و بدون هزینه } 

( سال ۹۶ بود اتفاقی سایت های : اهورا مشکان ازدواج [[[ مدیر سایت ، محقق و فقیه و گرد آورنده : آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی " متولد نی ریز فارس " ]]] رو اتفاقی پیدا کردم بعد پرینت گرفتم و خوندم و محاسباتش رو یاد گرفتم 

تو گوگل بنویسی : اهورا مشکان ازدواج میاره 

محاسباتش ایناس 

۱ : محاسبه ی ستاره ی دوام ( محاسبه به روش شیخ بهایی ) " مجربه صد در صد "

{{{{ در : اهورا مشکان ازدواج : قسمت تصاویر یه عکس زمینه صورتی هست 《 ۴ تا اسم : حاصلجمع ÷ بر ۵ : این همون محاسبه ی شیخ بهایی هست 》 }}}} 

۲ : محاسبه ی ستاره ی عشق 

۳ : محاسبه ی لوح اختلاط ( محاسبه به روش ابوریحان بیرونی ) 

۴ : محاسبه ی بچه دار میشوند یا نه ( محاسبه به روش ابن سینا ) " مجربه صد در صد " 

۵ : محاسبه ی درجه ی ( میزان ) دوستی زن و مرد {{{{ حتی بین ۲ دوست ،،، رابطه ی فرزندان با هم مثلاً فلان برادر با فلان خواهر ،،، بین فلان دختر خاله با فلان دختر خاله 

۶ : محاسبه ی کیفیت زندگی زن و مرد ( محاسبه به روش ابن سینا ) " مجربه صد در صد صد در صد " 

۷ : بررسی اینکه فلان مرد خیانتکار میشه یا نه ؛ ۱ بار ازدواج مبکنه یا چند باز ؛ با همسرش سازگاری داره یا نه " مجربه صد در صد " 

۸ : دانستن عاقبت این دو ( این یکی رو آقای مشکانی گفته جهت مطالعه گذاشته شده و مثل قبلی ها صد در صدی نیست ) 

بدون هزینه 

من تاپیک طالع بینی ازدواج : ایجاد کردم منتها توضیحات اصلیش مونده که به زودی تایپ میکنم‌ 

من در کاربر @سایوجان  که اونم خوددم و تعلیق یکطرفه شده هم تاپیک طالع بینی ازدواج دارم همراه با عکس ها و اسکرین شاتها 

الآن تگت میکنم با محیط آشنا شی 

ازدواج تماماً قسمته و ربطی به ظواهر نداره ((( مثلا ربطی به ازدواج سنتی ؛ ازدواج مدرن ؛ و ... نداره ))) ؛ جالبیش اینجاست به باطن و اخلاق اینام ربطی نداره 

ازدواج تماماً قسمته و به حروف ابجد ربط داره ( ابجد کبیر ؛ ابجد صغیر و غیره مخصوصاً ابجد کبیر )

طالع محاسبه میشه بعد نظر داد به پای این مرد بمان یا نه 

اگر در طالع و قسمت هم بودین بهت میگم چیکارا بکنی 

اگر در طالع و قسمت هم نبودین باز میگم چیکارا بکنی