حتما بدرد میخوره بانووو 😊😍🤩 باش ممنونم ازت شما کی خریدی اینارو جمعش چقدر شد من بای ...
من سال۹۷ یعنی سه سال پیش جهیزیه ام با بیست تومن جمع شد...ولی الان واقعا همه چیز گروووو نه کمتر بگیر با کیفیت...بعد خیلیاشم استفاده نمیشه...منم خودم الان با سیسمونی خریدن درگیرم😂خیلی سیسمونی هم گرون میشه😬دیگه تصمیم گرفتم خیلی چیزا رو حذف کنم به جاش اون حداقلی که میگیرم با کیفیت باشه
مبارکت باشه گلم به دل خوش استفاده کنی ای جانم چقدر حس خوبیه انشاءالله سالم و صالح و پر از خیر ...
سلامت باشی عزیزم برام دعا کن نی نی ام به سلامت دنیا بیاد🙏❤مثلا مبل واجب نیست..یخچالتو سبک تر بگیر من دوقلو گرفتم که خب همونایی که یکی هستن هم خوبن البته من شوهرم یخچالو گرفت،سرویس پلاستیک زیاد نگیر همونایی که گفتم واجب بود،جای سیب زمینی پیازم کارایی نداره😅چرخ خیاطی هم اگه خیاط نیستی لازم نیست من نگرفتم
فرش پرده ساعت دیواری بالشت و تشک مهمان ملحفه و روبالشتی سرویس اورانوس ...
بخاری که اصلا همع خونه ها شوفاژ دارن. اگرم خونه ای که کرایه کردید شوفاژ نداشت دیگه شوهرت بخزه. آباژور اصلا ضروری نیس. روفرشی واقعا بعد از ازدواجممیشه خرید من ۴ ماهه ازدواج کردم ولی هنوز روفرشی نخریدم ولی میخوام بخرم . اگر مهمون واسه اینکه بیاد خونت بخوابه زیاد اتفاق میفته خب رختخواب مهمان زیاد بخر ولی اگر خانوادت همشون توی شهر خودتن و کسی نمیاد خونه تو بخوابه خیلی نخر. من ۲ تا تشک و۴ تا بالش و چند تا پتو گرفتم. مادر شوهرمم دو تا تشک و دو تا بالش داد .ساعت دیواری بعد ازدواجم میشه خرید.
سرویس اورانوس خیییلی گروته و تکه هاش خیییلی کمه برای ادویه جات. بهتره که جدا جدا هر چیزی میخای خارج از سرویس بخری.فرش که حتما باید بخری. ولی پرده اگر مستاجری و پرده ی خونت خوب هست نمیخواد هزینه کنی.