2777
2789
عنوان

راهنمایی برای خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ممنونم گلم مرسی ازت  سوال داشتم میام میپرسم ازت☺ @fm_gandom    

قربونت عزیزم  امیدوارم به دردت بخوره این لیست..اگه جایی رو نتونستی بخونی بپرس❤اره حتما سوالی داشتی بگو گلم

قربونت عزیزم  امیدوارم به دردت بخوره این لیست..اگه جایی رو نتونستی بخونی بپرس❤اره حتما سوالی دا ...

حتما بدرد میخوره بانووو 😊😍🤩

باش ممنونم ازت

شما کی خریدی اینارو  جمعش چقدر شد 

من باید ضربدر ۵ کنم قیمتارو 😅😅 البته گریه داره😥😢😭😱

مثلا اورانوس الان ۲۵۰۰ حدودا 😦 

فقط دعا کن برام بتونم بخرم 

باید خیلی چیزارو کمتر بگیرم و بزنم از همه طرف 🤭

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
حتما بدرد میخوره بانووو 😊😍🤩 باش ممنونم ازت شما کی خریدی اینارو  جمعش چقدر شد  من بای ...

من سال۹۷ یعنی سه سال پیش جهیزیه ام با بیست تومن جمع شد...ولی الان واقعا همه چیز گروووو نه کمتر بگیر با کیفیت...بعد خیلیاشم استفاده نمیشه...منم خودم الان با سیسمونی خریدن درگیرم😂خیلی سیسمونی هم گرون میشه😬دیگه تصمیم گرفتم خیلی چیزا رو حذف کنم به جاش اون حداقلی که میگیرم با کیفیت باشه

من سال۹۷ یعنی سه سال پیش جهیزیه ام با بیست تومن جمع شد...ولی الان واقعا همه چیز گروووو نه کمتر بگیر ...

مبارکت باشه گلم به دل خوش استفاده کنی 

ای جانم چقدر حس خوبیه انشاءالله سالم و صالح و پر از خیر و برکت و شادی باشه نی نی نازتون 😍😍😍 

اره کم و با کیفیت خیلی بهتره تا شلوغ کاری 

گندم جان چیزایی که استفاده نمیکنی و ضرورتی نداره هم بهم بگو لطفا که نگیرم 

یا توصیه ای چیزی که الان فک میکنی اگه برگردی به قبل مثلا فلان چیز و نمیگیری یا ی چیز دیگه ای میگیری و... 

مبارکت باشه گلم به دل خوش استفاده کنی  ای جانم چقدر حس خوبیه انشاءالله سالم و صالح و پر از خیر ...

سلامت باشی عزیزم برام دعا کن نی نی ام به سلامت دنیا بیاد🙏❤مثلا مبل واجب نیست..یخچالتو سبک تر بگیر من دوقلو گرفتم که خب همونایی که یکی هستن هم خوبن البته من شوهرم یخچالو گرفت،سرویس پلاستیک زیاد نگیر همونایی که گفتم واجب بود،جای سیب زمینی پیازم کارایی نداره😅چرخ خیاطی هم اگه خیاط نیستی لازم نیست من نگرفتم

سلامت باشی عزیزم برام دعا کن نی نی ام به سلامت دنیا بیاد🙏❤مثلا مبل واجب نیست..یخچالتو سبک تر بگیر م ...

حتما گل من انشاءالله سلامت باشه 

یخچال منم با همسره😊

چرخ خیاطی از قبل گرفتم ولی بلد نیستم هنوز 😁

بی استفاده نمیمونه یاد میگیرم شاید کلاس آموزش برم

اره بابا خیاطی خیلی خوبه من پشیمونم چرا نرفتم یادبگیرم

دیر نمیشه  یاد میگیری 

من علاقه ندارم 😅 ولی دوست دارم همه چیز و یاد بگیرم و حداقل در حد خودم بلد باشم 

فرش  پرده  ساعت دیواری بالشت و تشک مهمان  ملحفه و روبالشتی سرویس اورانوس  ...

بخاری که اصلا همع خونه ها شوفاژ دارن. اگرم خونه ای که کرایه کردید شوفاژ نداشت دیگه شوهرت بخزه. آباژور اصلا ضروری نیس. روفرشی واقعا بعد از ازدواجم‌میشه خرید من ۴ ماهه ازدواج کردم ولی هنوز روفرشی نخریدم ولی میخوام بخرم . اگر مهمون واسه اینکه بیاد خونت بخوابه زیاد اتفاق میفته خب رختخواب مهمان زیاد بخر ولی اگر خانوادت همشون توی شهر خودتن و کسی نمیاد خونه تو بخوابه خیلی نخر. من ۲ تا تشک و۴ تا بالش و چند تا پتو گرفتم. مادر شوهرمم دو تا تشک و دو تا بالش داد .ساعت دیواری بعد ازدواجم میشه خرید.

سرویس اورانوس خیییلی گروته و تکه هاش خیییلی کمه برای ادویه جات. بهتره که جدا جدا هر چیزی میخای خارج از سرویس بخری.فرش که حتما باید بخری. ولی پرده اگر مستاجری و پرده ی خونت خوب هست نمیخواد هزینه کنی. 

بخاری که اصلا همع خونه ها شوفاژ دارن. اگرم خونه ای که کرایه کردید شوفاژ نداشت دیگه شوهرت بخزه. آباژو ...

مرسی گلم از راهنماییت 

برای ادویه و حبوبات شیشه ای میخرم قیمت مناسب 

اورانوس هم ۸ تیکه فقط میدن ضروری هاشو میخرم

بلور چقدر کافیه ؟ چیاشو بگیرم