2777
2789
عنوان

راهنمایی برای خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 88 پست
عزیزم از تجربه خودم بگم: 1-تا میتونی چیزای ریز و خرد و دکوری نگیر اولا کلی برات هدیه میارن  د ...

گلم واقعا ممنونتم توی همین چندتا پست گلی ذهنمو باز کردی بخدا خیلی دغدقه ی این چیزارو دارم و واقعا درگیرم و ذهنم شلوغ شده 

هر چیزی که میدونی باز راهنمایی ام کن 

من تا الان برقی هامو گرفتم مشکی نقره ای و سیلور

سرویس چوب با همسرمه که سفید میگیرم با مبل طوسی 

بقیه ی خرده ریز جهیزیه خیلی زیاد و سنگین 

ممنون میشم اگه لیستم و ببینی و بگی از هر چیزی چقدر بگیرم 

تعداد بهم بگو همونو بگیرم  اصلا سردر نمیارم

بعدا متراژ خونمو و اینا رو هم میفرستم برای فرش و پرده راهنمایی ام کنی چطوری بگیرم و چند متری و اینا بازم ممنونتم

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
گلم واقعا ممنونتم توی همین چندتا پست گلی ذهنمو باز کردی بخدا خیلی دغدقه ی این چیزارو دارم و واقعا در ...

عزیزم اصلا استرس نداشته باش

هرجا کمک خواستی بگو

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرش  پرده  ساعت دیواری بالشت و تشک مهمان  ملحفه و روبالشتی سرویس اورانوس  ...

اگه خونه ات پکیج داره بخاری نگیر،اگه گاز صفحه ای داره دیگه گاز نگیر...من هم زن هم نگرفتم بجاش گوشتکوب برقی سه کاره گرفتم خیلی به درد بخوره..سرویس رختخواب هم زیاد نگیر دیگه الان کسی نمیره خونه کسی بخوابه

اگه خونه ات پکیج داره بخاری نگیر،اگه گاز صفحه ای داره دیگه گاز نگیر...من هم زن هم نگرفتم بجاش گوشتکو ...

پکیج نداره 

گاز صفحه ای خودم خریدم نداشت

منم ی گوشکوب برقی خریدم همزن هم داره خودش

رختخواب هیچی نمیخواد؟ 

پکیج نداره  گاز صفحه ای خودم خریدم نداشت منم ی گوشکوب برقی خریدم همزن هم داره خودش رختخواب ه ...

چرا بگیر رختخوابم ولی کم تشک سه تا بسته پتو هم ۴ یا ۵ تا دیگه مسافرتی هم اگه دیدی لازمت میشه بگیر اگه نه واجب نیس

چرا بگیر رختخوابم ولی کم تشک سه تا بسته پتو هم ۴ یا ۵ تا دیگه مسافرتی هم اگه دیدی لازمت میشه بگیر اگ ...

اره خودمم همین نظرمه حدود ۳ تا ۴ تا اونم به اصرار مامانم وگرنه نمیخواستم 

سرویس بلور چیا رو بگیرم و چقدر؟

پارچ و لیوان و فنجون و قندون چقدر؟

سرویس پلاستیک چیا استفاده میشه همونا رو بگیرم اضافی اصلا نمیخوام 

اره خودمم همین نظرمه حدود ۳ تا ۴ تا اونم به اصرار مامانم وگرنه نمیخواستم  سرویس بلور چیا رو بگ ...

سرویس بلور من نگرفتم زیاد فقط شیرنی خوری،میوه خوری وشکلات خوری و  ظرف اجیل با یه دست پیش دستی و پیاله ستش که گفتم بعدا اضافه میکنم دیگه گفتم چینی دارم اضافه ام نکردم

پارچ و لیوان دو دست بسته فعلا،استکانم من سه دست گرفتم،قندونم۴تا باشه خوبه.

سرویس پلاستیک:تخته گوشت،لگن برا شستن لباس،سبد پیک نیک،جانونی،گیره لباس،جای سیخ کباب،سطل اشغال حمام و دستشویی(من برا دستشوییم سرامیک گرفتم)،جای قاشق چنگال که اگه با جعبه میخری و مرتبه تو جعبه اینم نگیر،ظرف نگهداری غذا سه سایزه..من ابکش و لگنام استیل گرفتم

سرویس بلور من نگرفتم زیاد فقط شیرنی خوری،میوه خوری وشکلات خوری و  ظرف اجیل با یه دست پیش دستی و ...

خیلی هم عالیه منم همین تعداد برام کافیه 

پلاستیک هم همینارو فقط آدم میخواد دیگه

هزار قلم میزارن جلوی آدم هم جاگیره هم استفاده نمیشه 

گلم چیزای دیگه ات هم لیست میکنی از هر چیزی چقدر گرفتی 

لیستم و نوشتم توی تاپیک 

در مورد هر چی راهنمایی کنی ممنونت میشم 

خیلی هم عالیه منم همین تعداد برام کافیه  پلاستیک هم همینارو فقط آدم میخواد دیگه هزار قلم میزا ...

در خواست دوستی میدم لیست جهزیه امو برات میفرستم تعدادشم نوشتم..البته باید تو عکسا بگردم پیدا کنم