2777
2789

چهار روز پیش بینی مو عمل کردم

امروز روز چهارمم از خواب که بیدارشدم صورتم ورم کرده بود لحظه به لحظه ورم صورتم بیشتر میشه احساس میکنم صورتم میخواد بترکه

خیلی نگرانم هیچی نمیتونم بخورم

طبیعیه؟

اره 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر ورم دارم نمیتونم‌حرف بزنم دو‌روز اول اصلا ورم نداشتم از دیروز شروع شده هی بیشتر میشع

منم روز اول نداشتم از روز دوم ک پاشدم باورت میشه اینقدر زیر چشام ورم داشت هیجارو نمیدیدم خیلی وحشتناک بود

نگران نباش فقط یخ بزار هردوساعت نیم ساعتشو خیلی تاثیر داره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
منم روز اول نداشتم از روز دوم ک پاشدم باورت میشه اینقدر زیر چشام ورم داشت هیجارو نمیدیدم خیلی وحشتنا ...

بعد از چند روز تونستی از بینی نفس بکشی؟

من الان پنج روزه عمل کردم اصلا نمیتونم‌ از بینی نفس بکشم بینی هام کیپه بااین که قطره میریزم ولی بازم کیپه الان سه روزه قطره میریزم

بعد از چند روز تونستی از بینی نفس بکشی؟ من الان پنج روزه عمل کردم اصلا نمیتونم‌ از بینی نفس بکشم بی ...

تا یکماه نمیتونستم 

طعم غذا رو هم نمیفهمم و هیچ بویی حس نمیکنم تو هم همین جوری بودی؟

اره عزیزم به مرور خوب میشی البته دوماه اینا طول میکشه

اره عزیزم به مرور خوب میشی البته دوماه اینا طول میکشه

ببخشید اینقدر سوال میپرسم

مرسی که جواب میدی

فقط یه سوال دیگه بینی تو باسرم شستشو میدادی؟.

سرم مخصوص شستشوی بینی بگیرم؟

ببخشید اینقدر سوال میپرسم مرسی که جواب میدی فقط یه سوال دیگه بینی تو باسرم شستشو میدادی؟. سرم مخص ...

نه گلم هر سوالی میخای بپرس من ج میدم

سرم شستشو بگیر

هرروز ۳الی ۴بار شستشو بده

داخل سرنگو پر کن با فشار تمام جوری که از این یکی دماغت بزنه بیرون فشار بده ک قشنگ تا اون بالاها بره بعد با گوش پاک کن اروم تا جایی ک میتونی تمیز کن 

نه گلم هر سوالی میخای بپرس من ج میدم سرم شستشو بگیر هرروز ۳الی ۴بار شستشو بده داخل سرنگو پر کن با ...

ممنون عزیزم خیلی زحمت کشیدی این همه سوال پرسیدم همه رو‌جواب دادی خیلی لطف کردی🌹🌹🌹🌹

ببخشید اینقدر سوال میپرسم مرسی که جواب میدی فقط یه سوال دیگه بینی تو باسرم شستشو میدادی؟. سرم مخص ...

سلام اسی یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدی

منم قصد عمل بینی دارم دنبال یه دکترخوب میگردم تاامروز مدنظرم ناصری صدر بود .تاپیکای شمادرباره کشاورزمنش خوندم الان راضی هستی ؟بینی من گوشتی هست.بینی شماچی بود؟ هزینه عملش الان چنده نمیدونی؟

🌼
سلام اسی یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدی منم قصد عمل بینی دارم دنبال یه دکترخوب میگردم تاامروز مدن ...

سلام من با کشاورز منش عمل کردم اره راضی ام خداروشکر بینی من خیلی بزرگ و گوشتی بود

هزینه عمل و دقیق نمیدونم ولی فکر کنم بین ۱۶ تا۱۸ تومن 

سلام من با کشاورز منش عمل کردم اره راضی ام خداروشکر بینی من خیلی بزرگ و گوشتی بود هزینه عمل و دقیق ...

ممنون گلم

شماچه قدر شد عملت؟کجاهست مطبش؟میشه عکس قبل وبعد بینی توببینم اگه میشه توشخصی بفرست ت خیالت راحت ترباشه..ممنون

🌼
سلام من با کشاورز منش عمل کردم اره راضی ام خداروشکر بینی من خیلی بزرگ و گوشتی بود هزینه عمل و دقیق ...

عزیزم راضی هستی از دماغت؟؟؟ سوراخای دماغت قرینه اس؟؟؟ کوچیک شده ؟؟؟ تو رو خدا جواب بده برام مهمه

فقط خدامیدونه که چقدر دلتنگتم مادر.................................................  برایم یارو یاور کاش می ماند....کنارم روز دیگر کاش می ماند....فغان و درد و آه و اشک و افسوس ، نگاه گرم  مادر کاش می ماند.... روحت شاد مادر عزیزم.....