2777
2789
عنوان

زندگیم داره از هم میپاشه

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 21 پست

حداقل درجریان میزاشتی مردای ایرانی اکثرا حساسن دیگه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

با اینکه چیز خاصی نیست و تو دانشگاه هم توی گروه بندیا برا پروژه و ...ممکنه با پسرا هم گروه بشی و ممکنه بحث درسی پیش بیاد بین دانشجو ها ولی چون شوهر داشتی باید بهش میگفتی تا در جریان باشه و یا اینکه الان چت ها رو نشونش بده و بگو فقط بحث درسی و من خیانتی نکردم اگه باور نکرد زنگ بزنید جلو خودش به پسره و مثلا سوال درسی بپرس ازش گوشی رو هم بزار رو میکروفون که شوهرت صدا رو بفهمه و خودشم که اونجاست وقتی ببینه ادبی و سرد و فقط در مورد بحث درسی حرف میزنه باور میکنه.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ واقعا هیچ حسی بهش نداشتی اولین پیام ک میداد میرفتی به شوهرت میگفتی ببینی اجازه میده جوابش بدی یا نه بعدش مگ تازه ازدواج کردی؟؟؟؟؟؟؟یعنی اخلاق شوهرت دستت نیس!!!!!!!!

حالا اگ خودشون باشن میگن گوشیمو رفیقم ازم گرفت با کسی کار داشت واسه من نیس😂

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
عزیزم بنظرم یکم زیاده روی کردی و حتی اگه به اسم داداش و آبجی باهم چت میکردین به شوهرت باید اطلاع مید ...

آخه بخدا ۲ ۳ بار بیشتر پیام نداده من که حرف و چت نامربوط نداشتم ۴تا اسم کتاب پرسیده و چه بدونم فلان کلاس چی شد همین