2777
2789

ببخشید واقعا کسانی که داغ عزیز دیدن یعنی داغ پدر یا مادر چند وقت بعد با همسرتون رابطه برقرار کردید ؟ 

دو ماه نیمه پدرم رو از دست دادم افسردگی گرفتم به شدت داغونم همسرم چیزی نمیگه اما می‌دونم تو دلش چی میخواد روش نمیشه بگه . منم اصلا شرایط مساعدی ندارم 

لطفا کسایی که تجربه کردن کمکم کنن😔😔😔😔😔😔

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

طبیعیه که چند ماه تمایلی نداشته باشید منم بعد فوت پدرم همینطور بودم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
طبیعیه که چند ماه تمایلی نداشته باشید منم بعد فوت پدرم همینطور بودم 

چند وقت بعد درست شدید ؟ 

ممنونم که جواب میدی خیلی خیلی مستأصل شدم 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داغ پدر سخته. خیلی سخت منم  ۳۳ روزه ندارمش 😔😭😔😭 

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 
داغ پدر سخته. خیلی سخت منم  ۳۳ روزه ندارمش 😔😭😔😭

واقعا ...

ذره ذره وجودم داره آب میشه 

هر چی میگذره بدتر میشم به جای بهتر شدن 

خدارحمتشون کنه 🖤🖤

ممنونم عزیزم 

عزیزم اولا خدا رحمتش کنه

دومم مرگ سراغ همه میاد

ما ۴ماه پیش داماد عزیزمون از دیت دادیم چه غمی بو نگو نپرس 😞خواهرم موند و یه پسره ۸ساله

علتش تشخیص اشتباه زدن یه سرم قندی که خودش قند داشت نباید میزدن

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
چند وقت بعد درست شدید ؟  ممنونم که جواب میدی خیلی خیلی مستأصل شدم

من هنوزم بعد ده سال دیگه اون آدم سابق نشدم..داغ پدر و مادر خیلی سخته و فراموش نمیشه.ولی بعد چند ماه به زندگی عادی برگشتم ..شوهرم خیلی کمک و همراهی کرد 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
عزیزم اولا خدا رحمتش کنه دومم مرگ سراغ همه میاد ما ۴ماه پیش داماد عزیزمون از دیت دادیم چه غمی بو ن ...

ممنونم عزیزم . خدا دامادتون رو رحمت کنه 

چه قدر برای خواهرت و اون کوچولوی معصوم ناراحت شدم 

خدا لعنت کنه پزشکایی که اینجوری ادمو داغدار میکنن

من هنوزم بعد ده سال دیگه اون آدم سابق نشدم..داغ پدر و مادر خیلی سخته و فراموش نمیشه.ولی بعد چند ماه ...

خدا رحمت کنه من الان دو ماه نیمه تقریبا هیچ رابطه ای ندارم با همسرم 

محبت چرا یعنی خیلی همراهه واقعا 

اما اصلا از نظر رسیدگی نمیتونم کاری انجام بدم . طبیعیه ؟

خدابیامرزه

ممنونم عزیزم 

ممنونم عزیزم . خدا دامادتون رو رحمت کنه  چه قدر برای خواهرت و اون کوچولوی معصوم ناراحت شدم&nbs ...

خدا به شمام صبر بده عوض اینکه ناراحت کنی خودتو بشین قران بخون صدقه بده خیرات کن خودتونو سبک کنین

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍