2777
2789
عنوان

دوستان کنکوری یا اونایی ک کنکور دادن یا اونایی ک میخان کنکور بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 24 پست

از روزی چهارپنج ساعت شروع کن تا ده یازده بیشترش نکن ک خسته شی اول با یدونه عمومی ی اختصاصی شروع کن بعد زیادش کن ساعت تست زنی هم بسته ب سیستم بدنت داره یکی شب بهتر میخونه یکی صبح وحتمامیتونی من خودمم سال دوم از ابان اذر شروع کردم و اینکه برای درسای فیزیک ریاضی عربی و زبان جمع بندی کن من اینجوری جمع بندی میکردم ک نکات مهم کتاب و جزوه و فرمولا و اینا رو تو یکی دو صفحه مینوشتم بعد اگ نکته ای از تو تست پیدا میکردم همونجا مینوشتم ک اخرا سراغ کتاب نمیرفتم برای زیست و شیمی هم نکته های تستی و نکات ترکیبی مهم رو یه گوشه بنویس بعد کتاب برو سراغ اونا درسنامه هم نخون

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

فک کنم همشو جواب دادم ولی تو انسانی ای عه پس ریاضی و عربی و زبانو جمع بندی کن بقیه رو نکته بردار

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال اول کنکورته؟رشتت چیه عزیزم

دومم تجربی

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
دومم تجربی

من دوم انسانی

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
فک کنم همشو جواب دادم ولی تو انسانی ای عه پس ریاضی و عربی و زبانو جمع بندی کن بقیه رو نکته بردار

مرسی عزیزم لطف کردی شما با این شرایط ک گفتی قبول شدی؟اگ شدی چ رشته ای

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
مرسی عزیزم لطف کردی شما با این شرایط ک گفتی قبول شدی؟اگ شدی چ رشته ای

پزشکی البته  ورودی بهمنم😍

پزشکی البته  ورودی بهمنم😍

به به چ خوب خوشحال شدم 

دعا کن منم ی چیز خوب قبول شم💋

به به چ خوب خوشحال شدم  دعا کن منم ی چیز خوب قبول شم💋

مرسی عزیزم😍

حتما🤍

مرسی عزیزم😍 حتما🤍

بعد عزیزم شما مشاور داشتین یا آزمون ثبت نام کردین؟

بعد عزیزم شما مشاور داشتین یا آزمون ثبت نام کردین؟

مشاور و ازمون هردو از عید تا قبلش نه