2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدتو به خدا از دست ان شاالله به حق امام رضا ع درست میشه نگران نباش 

خداکنه دلم میخواد برای یه بار دیگه هم که شده صداشو بشنوم نگام کنه با هام حرف بزنه 😭😭هر سال برای شهادت امام رضا آش میدادیم امسال بدون قراره درست کنم بدم هر سال سر دیگ هم میزد امسال نیست که بکنه 😭😭😭😭😭

خداکنه دلم میخواد برای یه بار دیگه هم که شده صداشو بشنوم نگام کنه با هام حرف بزنه 😭😭هر سال برای شه ...

ان شاالله سال دیگه کنار هم نذری میدین عزیزم نگران نباش درست میشه 

هر رور چنان زندگی کن که گویی آخرین روز توست  
اگه تونستم برم حرم فراموشت نمیکنم عزیزم 

داداشم از کما در اومد خیلی وقته نیمدم تو سایت چون خیلی وضع روحیم داغون بود ولی خداروشکر میکنم که بازم بهم برش گردوند 

امید وارم به هر چی میخوای تو زندگی برسی عزیزم 💋🥰

داداشم از کما در اومد خیلی وقته نیمدم تو سایت چون خیلی وضع روحیم داغون بود ولی خداروشکر میکنم که باز ...

واای عزیزم خیلی خوشحال شدم واقعا از ته دلم میگم همش تو فکرم بودید میترسیدم اتفاق بدی افتاده باشه خیلی خوشحال عزیزم ان شاالله همیشه سلامت باشن

هر رور چنان زندگی کن که گویی آخرین روز توست  
واای عزیزم خیلی خوشحال شدم واقعا از ته دلم میگم همش تو فکرم بودید میترسیدم اتفاق بدی افتاده باشه خیل ...

خیلی لطف داری از ته دلم برات آرزوی خیر و خوشی  میکنم ❤😘

خدا رو شکر . براتون خوش حال شدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋