سلام دوستان من ریزش موی زیادی دارم کف سرم خیلی افتضاح شده کامل ریخته دکتر گفت ارثیه دارو داد گفت اثر نداشت بیا تزریق کنم و اثر نداشت کسی از شما کربوکسی تراپی انجام داده؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم سختیهاااا کشیدم الهی نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
عزیزم توروخدا تاپیک مربوط ب عمل بینیت رو حذف کن هرطورشده 😭😭
خواهش میکنم هرموقع اومذی سایت جوابمو بده و کاریو ک گفتم انجام بده
بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم سختیهاااا کشیدم الهی نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
اره جاسمی بینی رو باریک میکنه کاش منم میرفتم پیش جاسمی از کنار بینیم خوبه ولی از جلو خ ...
نه فقط کار خودشو ترمیم میکنه بیخیال بابا تو فکرش نرو من دماغ قبلیم خیلی بد فرم بود الان فقط میگم از دماغ قبلم که بهتره توم اینو بگو و بیخیال باش الان مال منم خیلی عروسکی دراورده