2777
2789
عنوان

ریزش مو

148 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من ریزش موی زیادی دارم کف سرم خیلی افتضاح شده کامل ریخته دکتر گفت ارثیه دارو داد گفت اثر نداشت بیا تزریق کنم و اثر نداشت کسی از شما کربوکسی تراپی انجام داده؟؟

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم توروووخدا تورو جان عزیزت هرموقع پیاممو دیذی جوابمو بده😭😭بدبخت شدم کمکم کن

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

عزیزم توروخدا تاپیک مربوط ب عمل بینیت رو حذف کن هرطورشده 😭😭

خواهش میکنم هرموقع اومذی سایت جوابمو بده و کاریو ک گفتم انجام بده

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
عزیزم توروخدا تاپیک مربوط ب عمل بینیت رو حذف کن هرطورشده 😭😭 خواهش میکنم هرموقع اومذی سایت جوابمو ...

سلام چرا چیشده

عزیزم شما راضی هستی از عمل بینی تون پیش جاسمی؟ 

سلام بله خوبه والا ولی بنظرم دکتر فصیحی بهتره 

اتفاقا پیش فصیحی عمل کردم 🥴اصلا خوب نیست

عمل بینی شانسیه عزیزم من خودم واقعا بینیمو دوس دارم اما خب بقیه نظرشون بامن متفاوته میگن خیلی باریک شده ولی خودم دوسش دارم

عمل بینی شانسیه عزیزم من خودم واقعا بینیمو دوس دارم اما خب بقیه نظرشون بامن متفاوته میگن خیلی باریک ...

اره جاسمی بینی رو باریک میکنه 

کاش منم میرفتم پیش جاسمی 

از کنار بینیم خوبه ولی از جلو خیلی طبیعیه اصلا پرهاشو دست نزده 

جاسمی ترمیمی عمل میکنه؟ 

اره جاسمی بینی رو باریک میکنه  کاش منم میرفتم پیش جاسمی  از کنار بینیم خوبه ولی از جلو خ ...

نه فقط کار خودشو ترمیم میکنه بیخیال بابا تو فکرش نرو من دماغ قبلیم خیلی بد فرم بود الان فقط میگم از دماغ قبلم که بهتره توم اینو بگو و بیخیال باش الان مال منم خیلی عروسکی دراورده