2777
2789
عنوان

به نظرتون با پنجاه هزار تومان برای خودم چی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 44 پست
کنکوری ام خیلی نمیتونم کتاب بخونم ولی شاید بگیرم یه کتاب از یه مغازه وقت ندارم برم جاهایی که آف میدن ...

ببخش اینوبهت میگم اینجاروبذاربرا بعدکنکور حیفه.الان تیشرت هم آف زدن میتونی بخری.یاکیف پول.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا یک سوال  خرگوش برای دستشویی میشه تربیت کرد هر جایی خرابکاری نکنه

آره فقط یکم طول می‌کشه مثل سگ زود یاد نمیگیره،برای من دوماه زمان برد چون کوچیک بود بزرگ باشه راحت تره.میخوای یادت بدم چجوری؟

آره فقط یکم طول می‌کشه مثل سگ زود یاد نمیگیره،برای من دوماه زمان برد چون کوچیک بود بزرگ باشه راحت تر ...

من ندارم می‌خوام بخرم از این کوچولو ها که بزرگ نمیشن 

بنظرت چی بخرم آره ممنون میشم یادم بدی

ببخش اینوبهت میگم اینجاروبذاربرا بعدکنکور حیفه.الان تیشرت هم آف زدن میتونی بخری.یاکیف پول.

چشم💙کم می آن بعضی وقت ها سوال دارم می آم،کاربری قبلم رو تعلیق کردم خودم.ممنون بابت نظرت عزیزم

من ندارم می‌خوام بخرم از این کوچولو ها که بزرگ نمیشن  بنظرت چی بخرم آره ممنون میشم یادم بدی

اصلا این خرگوش هایی که بزرگ نشن وجود ندارن لااقل توی ایران 

من خودم لوپ هلندی دارم فکر میکنم از همه با نمک تر و قیمتش بهتر باشه.پیجی که من پیدا کردم از 300 شروع میشد تا 400 خورده ای ممکنه تو قیمت بهتری پیدا کنی.

خرگوش لوپ گوشاش پایینه پس مشکلات گوشیش بیشتر از خرگوش عادی هست ولی خود من یک ساله دارم اگه حموم نبریش و گوشش و همیشه چک کنی مشکلی نداره.

حتما حتما علاوه بر حرف های من پیجی سایتی رو چک کن که مطمئنم شی آمادگی نگهداریش رو داری چون یکم سخت هست کثیف کاریش زیاد هست و جیشش بوی بدی میده ،راستی خریدی حتما ظرف دستشویی رو بخر وگرنه اسیر میشی.بزار تو ادامه بازم میگم برات

چشم💙کم می آن بعضی وقت ها سوال دارم می آم،کاربری قبلم رو تعلیق کردم خودم.ممنون بابت نظرت عزیزم

انشالله بهترین رشته ودانشگاه قبول شی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من ندارم می‌خوام بخرم از این کوچولو ها که بزرگ نمیشن  بنظرت چی بخرم آره ممنون میشم یادم بدی

یه مدل خرگوش دیگم هست اسمش آنقوره (آنگوره)ایناست که خیلیییی باحاله کوشاش بالا هست و پشمالو تو گوگل سرچ کنی عکسای قشنگی نمی آره تو اینستا سرچ کن ببین.من خودم اونو پیدا نکردم کمی درست تر هستن و خیلیییی پشمالو..گرون تر هم هستن 800 اینا بود اونی که دیدم.

غذای خرگوش یونجه خشک و آبه فقط.کاهو هویج ممنوع فقط یه تیکه کوچولو میتونی بدی دو روز یه بار 

پلت هم بعد سه ماه میتونی براش تهیه کنی که حالا اگه چیزی خواستی بهش یاد بدی با اون تشویقش کنی.

طریقه یاد دادن ظرف دستشویی هم اینکه اول یه ذره براده کاغذ یا شونه تخم مرغ چهار گوشه جایی که هست می‌ذاری بعد رو هر کدوم که جیش کرد دوتایی که خیلی دورتر هستن رو برمی‌داری بار دوم ظرف دستشویی رو با همون کاغذ جیشی(کاغذ توی ظرف دستشویی)میذاریم سر جایی که جیش کرده و اون یکی تیکه کاغذه اونور(حواست باشه کاغذ آیدی نه به نظر شونه تخم مرغ بهتره از همه) اگه رفت اونور هی جاش و عوض می‌کنی که یاد بگیره تو ظرف جیش کنه و هر باری که جیش کرد بهش جایزه بده..حوصله به خرج بده مخصوصا اگه کوچیک بود...اصلا هم نباید تنبیهشون کرد چون بیشتر لج میکنن.اینا به فکرم رسید اگه سوال دیگه داری بپرس

خیلی عالی بود خریدم بیشتر مزاحمت میشم  خیلی وقت گذاشتی سپاسگذارم ازت🌺🌺🌺

خواهش میکنم🌻اگه براتون مقدوره حتما واگذاری بگیرید اینجوری خیلی کمک میکنید به اون خرگوش هابی که خونه ندارن

چطوری؟ من کرجم 

توی سایت دیوار چک کنید،یا پیج های اینستا که البته اکثرشون یه جای ایده آل برای نگهداری خرگوش میخوان،اتفاقا ما هم کرج هستیم من از پیج lilliputpetshop(یه چیز تو همین مایه ها)خریدم.

توی سایت دیوار چک کنید،یا پیج های اینستا که البته اکثرشون یه جای ایده آل برای نگهداری خرگوش میخوان،ا ...

البته این پیج فکر کنم دیگه نیست،یادمه آخرین بار هرچی گشتم پیداش نکردم