2777
2789
عنوان

کسی بلده آزمایش خون تخصصی بخونه

1701 بازدید | 19 پست

Jak2مثبت،گلبول قرمز سفید وپلاکت هرکدوم دو الی سه برابر حد نرمال،این یعنی چی🤔

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
عکس ازمایش بزار 

عکسش پیشم نیست تو ماشین جا مونده همسرمم سرکاره عزیزم،مسئول آزمایشگاه زیر اینا خط کشیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو گرافی بردید طحال بررسی بشه ؟!

انجام دادم سونوگرافی از کل حفره شکمی اندازه طحال طبیعیه،بخاطر تورم غدد لنفاوی زیر گردن واستخوان درد رفتم دکتر

متخصص خون باید برید ..  انشالله چیزی نی .. تو این مدت کرونا گرفتید ؟

نه خداروشکر کرونا نگرفتم،پلاکت من همیشه بالا بوده اما آسپرین دیگه جواب نمیداد،درد پهلوی چپم داشتم برای اینا رفتم دکتر نگران کبد بودم که سونو مشکلی نشون نداد

عزیزم  تورم غدد لنفاوی زیر گردنتون درد هم دارین؟

بله شبیه اوریون دو طرف ماهی دوبار اینطور میشه،سوزش شدید انگشتان پا(اگر آسپرین نخورم)درد ساق پا واستخوان لگن

چی هست اینکه فرمودین؟

تو نت سرچ کن

یه اختلاله ژنتیکیه که مغز استخوان زیاد گلبول قرمز تولید میکنه

البته اسنشیال ترومبوسیتوزم این jak2 مثبت رو‌میده که اون پلاکت زیاد تولید میکنه 

نه خداروشکر کرونا نگرفتم،پلاکت من همیشه بالا بوده اما آسپرین دیگه جواب نمیداد،درد پهلوی چپم داشتم بر ...

عزیزم چون میگی غدد لنفاوی هات مشکل داره احتمالا بابت اون غدد لنفای هاست .. jak2 هم باید متخصص تفسیر کنه .بابت غدد لنفاوی حتمااااا پیگیر شو 

تو نت سرچ کن یه اختلاله ژنتیکیه که مغز استخوان زیاد گلبول قرمز تولید میکنه البته اسنشیال ترومبوسیت ...

سراغ نت نرفتم چون کلا همه چیزو به بیماریای بد ربط میده گفتم شاید کسی اینجا شبیه من بوده باشه