2821
2789

آقایون به راحتی وابسته میشن به شرطی که این دوتا کار رو مخصوصا دومی رو بلد باشین:😊

✍🏻1.  اگه مردی از سمت همسرش شاد بشه نسبت به اون زن احساس وابستگی شدیدی پیدا میکنه به نحوی که نمیتونه نبود اون زن رو تجسم کنه.

✍🏻 هرمردی یه جوری شاد میشه، گاهی مردا شبیه به بچه ها هستن

براش جشن تولد بگیرین👌🏻

توی جمع ازش تعریف و تمجید کنید👌🏻

برای خانوادش احترام قائل شید👌🏻

غذای مورد علاقه اش رو بپزید 👌🏻

و خلاصه به هر ترفندی که شده🥰

✍🏻2. آقایون خیلی بیشتر از خانما به مسائل ج ن س ی اهمیت میدن. سعی کنید از افکار پوسیده قدیمی فاصله بگیرید و سواد رابطه ج ن س ی داشته باشید.

توی رابطه پ و ز ی ش ن های جدید یاد بگیرید.

" بی اهمیت به رابطه نباشید" اطلاعاتتون رو بروز کنید🥰

✍🏻 دو کلید "شادی" و "س ک س" تمام وجود آقایون رو به شما وابسته میکنه👌🏻

...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روانشناسید شما ؟

ذکر یونسیه برا حاجت محال: لا اِلهَ اِلا اَنتَ سُبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین ❤ اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

مردی که ذات نداشته باشه نداره هرکاری میخوای بکنی بکن نداره 

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟

بله کاملا درسته من با همین ترفند ها تو دام انداختمش😁

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

اینهمه تلاش برا داشتن کسی خوبه که برا داشتنت تلاش کنه 😊 زندگی مشترک فقط صرفا خواسته و شاد بودن مردها نیست 

نرهای نااااامحترم لطفا درخوا ست ندید ! شما اگه مرد بودید و به درد بخور .الان توی دنیای واقعی یکی هم صحبت شما میشد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز