2777
2789
عنوان

به نظرتون چه جوری به خانوادم بگم؟

238 بازدید | 22 پست

سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه من الان دو ساله که با یک نفر تو رابطه ام و خیلی دوسش دارم اون هم منو خیلی دوست داره دیگه بلاخره دوسال وابستگی میاره شدید و بعد من کلاس یازدهمم و مهدی ۲۱ سالشه من توی این دوسال دو بار خانوادم فهمیدن که من با یک نفر در ارتباطم دفعه اول که فهمیدن من رفتم مهدی و بهشون معرفی کردم دفعه اول ۱۶ سالم بود و بابام که کلا باهام قهر بود فقط مامانم یکم نرم بود باهام دیگه خب گذشت و من به دروغ گفتم که دیگه هیچ ارتباطی با مهدی ندارم و کات کردم باهاش ولی من نمی تونستم واقعا اینکارو بکنم و خانوادم باور کردن که من کات کردم الان دقیقا یک سال گذشت و دقیقا روز یکشنبه دوباره خانوادم فهمیدن آخه من رفتم توی کلاس زبان مهدی اینا اسم نوشتم و افتادم تو کلاس خود مهدی و من یکشنبه زود تر از شروع کلاس رفتم و وقتی که بابام منو پیاده کرد من داخل شدم و بعد مهدی توی کوچه کلاس زبان بود و خواستم برم تو ماشینش پیشش ولی بابام هنوز بود و منو دید وقتی که سوار ماشین شدم و خواستم در ماشین رو ببندم بابامو دیدم و مهدی گفت کتابامو بگیر و به بابات بگو که کتاب ازم گرفتی و به بابام گفتم و رفتم داخل کلاس من فکر کردم همه چی به خوبی پیش رفته ولی مامان و بابام فهمیدن که این مهدی همون مهدی قبله که من باهاش در ارتباط بودم

دیگه اوضاع خیلی بد شد من واقعا نگران بابامم بلاخره مرده و غیرت داره بابام فقط همه چیو تو خودش می‌ریزه و باهام قهر میکنه و حتی نگامم نمیکنه می ترسم خدایی نکرده سکته کنه فشار بیاد بهش از یک ور هم نمی تونم مهدی رو فراموش کنم خانوادمم خانواده ای هستن که میگن که من بچم و الان فقط باید درس بخونم و باید دور عشق و عاشقی و خط بکشم به نظر شما من چیکار کنم بگم مهدی بیاد جلو؟؟یا اینکه باز الکی بگم که دیگه با مهدی کاری ندارم و به رابطمون ادامه بدیم میشه کمکم کنین که به خانوادم چی بگم و چطوری بگم؟ببخشید اگه طولانی شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر واقعا همو میخاین ی صحبت درس حسابی کنید 

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

الان به تنها چیزی ک نباید فک کنی لزدواجه درستو بخون جفتتون بچه اید بابا

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
الان به تنها چیزی ک نباید فک کنی لزدواجه درستو بخون جفتتون بچه اید بابا

منم نمی‌خوام که ازدواج کنیم خب نشون هم باشیم و اینکه خب ما به رابطمون ادامه میدیم من دوست ندارم همش ادامه بدم و بعد دوباره همه چی لو بره 

خواهرم همسن شماس عزیزم 

ولی شنا سال بعد کنکور داری! بشین درستو بخون ... 

مهدی نمیاد کنکور تورو بزنه! یا نمیاد فرد موفقی کنه ... 

اگه عشق باشه بعد ۳ سال منتظرت میمونه ! 

نمیخوام تعریف کنم ولی خواهرم همش درسه میگه که سال بعد هم عشق هس ولی درس و کنکور نه

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب خونواده ت درست میگن ولی کار ندی دست خودت اگه بدون مهدی نمیتونی فعلا نامزد کنید اقلا 

مامانم همش میگه درست درست و اینکه الان بخوای ازدواج کنی مردم چی میگن😐

خواهرم همسن شماس عزیزم  ولی شنا سال بعد کنکور داری! بشین درستو بخون ...  مهدی نمیاد کنکو ...

من دوسال باهاش بودم تو این دوسال که درسمو ول نکردم و همیشه هم نمره هام خوب بودن همیشه الان اگر نامزد کنیم ک من درسمو ول نمیکنم

مامانم همش میگه درست درست و اینکه الان بخوای ازدواج کنی مردم چی میگن😐

به نظر من که نامزد کنید چون معلومه  آقا مهدی بدجور دل شما رو برده درس هم نمیتونی بخونی پس نامزدی برات بهتره

خیلی کوچولویید

اصلا همین اقا مهدیت شغلی داره؟

اگه بیاد خواستگاری و اینا بابات اولین چیزی ک میپرسه شغلش چیه

اینا همش عشق الکیه دوران نوجونیه🌹لطفا به فکر درس و اینده ات باش😑اینا زود گذراست و بعد ی مدت ک نبینیش اصلا فراموشت میشه همچین ادمی بوده

خیلی هنوز سنتون کمه واسه ازدواج😔

خیلی کوچولویید اصلا همین اقا مهدیت شغلی داره؟ اگه بیاد خواستگاری و اینا بابات اولین چیزی ک میپرسه ...

مهدی دانشجوعه داره مهندسی پرواز میخونه ولی در کنارش یک کار دیگه هم داره تا من دانشگاه برم اون تموم می‌کنه منم نمیخوام ازدواج کنیم فقط در حد اینکه خانواده ها بدونن که خانواده مهدی میدونن

به نظر من که نامزد کنید چون معلومه  آقا مهدی بدجور دل شما رو برده درس هم نمیتونی بخونی پس نامزد ...

نه قطعا درس میخونم اونم خب داره درس میخونه فقط نمی‌دونم چجوری با مامانم صحبت کنم😑

منم نمی‌خوام که ازدواج کنیم خب نشون هم باشیم و اینکه خب ما به رابطمون ادامه میدیم من دوست ندارم همش ...

ببین ذهنت درگیر شده نشون هم باشین ولی میتونی درس بخونی؟! همه فکرت اینه به قول خودت این اقا مهدی چیکار میکنه! الان حالش خوبه! یه مسافرت بره چون وابستشی دلتنگش میشی خودت میدونی عزیزم ولی  الان وقتش نیست من خودم یه سال ازت بزرگترم حرف همو میفهمیم   به عنوان خواهر بزرگتر میگم  نه به عنوان یه کاربر تاپیک اگر فکر میکنی به نشون شدن ذهنت ارومم میشه همین ک بکن وگرنه در غیر اینصورت تا وقتی که تاکید ا میکنم نمیگم همیشه تا وقتی که دیپلمتو بگیری بیخیالش شو اینجوری خانوادتم میدونن که درست تموم شده برای دانشگات میتونی  متتاهل باشی چون خیلی مهم نیست البته اگ خواستی بری

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown: