2777
2789
عنوان

به نظرتون چه جوری به خانوادم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 22 پست
نه قطعا درس میخونم اونم خب داره درس میخونه فقط نمی‌دونم چجوری با مامانم صحبت کنم😑

با مامانت راحت نیستی ؟؟بگو خونواده مهدی میخان بیان آشنا شن بهتره این کار رو بکنی والا ضربه میخوری

ببین ذهنت درگیر شده نشون هم باشین ولی میتونی درس بخونی همه فکرت اینه به قول خودت این اقا مهدی چیکار ...

😢😢ممنونم ولی دیگه چه فایده اعتماد خانوادمو از دست دادم رفت دیگه مگه ذهن من آروم میگیره الان که من فشار رومه و هیچ تمرکزی رو درس ندارم نه اینکه مهدی باشه و خانوادم بدونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مامانت راحت نیستی ؟؟بگو خونواده مهدی میخان بیان آشنا شن بهتره این کار رو بکنی والا ضربه میخوری

خیلی راحتم باهاش ولی چون اون همش میگه درس درس می ترسم😂😑خیلی رو درس حساسه ولی نمیدونه الان با این کارا ذهنم بیشتر درگیره تا وقتی که مهدی باشه و همه بدونن

مهدی دانشجوعه داره مهندسی پرواز میخونه ولی در کنارش یک کار دیگه هم داره تا من دانشگاه برم اون تموم م ...

خوب پس بهتره ی نامزد باشید و ی نشون بیارند

چون اگه فردا پس فردا بگه نمیخام و اینا خودتون خیلی صدمه میینید

به مامانش باید بگه بیاد با خانوادتون صحبت کنه🌹و خانوادگی این موضوع رو حل کنند 

هر جی یواشکی و قایمکی ببنید همو ممکنه حرف براتون درست کنند و واسه خانواده ها هم این خیلی چیز بدیه ک سر زبونا بیفتتد مخصوصا باباتون ک میگبد یوقت خدایی نکرده سکته نکنه

حتمااا خانواده ها رو در جریان بزارید

شما به مامانتون هیچی نگید درباره رابتتون و مادر اون هیت ک باید پیش قدم بشه🌹

خیلی راحتم باهاش ولی چون اون همش میگه درس درس می ترسم😂😑خیلی رو درس حساسه ولی نمیدونه الان با این ک ...

بهش بگو و مهدی رو مجبور کن خونواده شو بیاره برا آشنایی به مامانت بگو هم نامزد میکنم هم درس میخونم بش بگو اگه نامزد بشم با مهدی با خیال راحت درس میخونم به بیست که رسیدی میتونید ازدواج کنید اونم حداقل بیست چهار پنج سالش بشه 

بهش بگو و مهدی رو مجبور کن خونواده شو بیاره برا آشنایی به مامانت بگو هم نامزد میکنم هم درس میخونم بش ...

آره دیگه واقعا باید با مهدی یه کاری بکنیم مرسی عزیزم لطف کردی🌹❤️