2777
2789

چیکارکردین یا شوهرتون چیکارکرد ک بالاخره راضی شد چ مدت طول کشید  مخالفتش در چ حد بود  الان میونتون چطوره 

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرنه ولی مادروخواهرش گفتن نه هیچی شوهرم گفت نیای خودم میرم جلوشون وایسادمیونه خوبی انچنان ندارن بخصوص خواهر.خواهره هم زیادغیبتموپیش مادرش میکنه جوری که میرن رواعصاب.

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

پدرشوهرم با پدربزرگم صحبت کرد که با پدرم صحبت کنه

چندین بار اومدن خواستگاری ولی پدرم میگفت نه ...

حدودا دو سال طول کشید تا راضی بشه هر چند روز عقد راضی نبود و میگفت فقط به خاطر دل من رضایت داده

ولی الان خیلی خوبن باهم 

فقط میخواستن منو حرص بدن 😒

پدر بزرگ شوهر قبوله؟🙄

مال من پدر بزرگش که همه هم حرفشو باید قبول کنم مخالف بود،شوعرم بهش گفت پول لازم دارم قرض میدی بهم گفت عمرا بدم بری اونو بگیری 😑😑بخاطر یه سری قضیه ها که بگم طولانی میشه..

شوهرم رفت از دوست و رفیقش یه مقدار قرض کرد و ...خلاصه کارخودشو کرد😂

پدرشوهرم با پدربزرگم صحبت کرد که با پدرم صحبت کنه چندین بار اومدن خواستگاری ولی پدرم میگفت نه ... ...

من خانوادم حرفی ندارن پدره پسره اومد خواستگاری بعد گف من راضی نیسم  نمیدونم چیکارکنم واقعا موندم  

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌
نتیجه اش چی شد؟ زندگی خوبی دارن؟

ازدواج کردن با خانواده شوهرمم اوکی هستن رفتوامددارن تفریح میرن ....خودشونم دیگه من تو زندگیشون نیستم نمیدونم .ولی رابطشون با خانواده همسرم ظاهرا که خوبه الان تقریبا چهار سال ازدواج کردن