2777
2789
عنوان

بچه ها اون دکتر بیهوشی عوضی اشغآل..

13530 بازدید | 47 پست
تو بیمارستان کاشانی قضیه اش برت چند وقت پیشه اما باورم نمیشه یعنی ادم انقد پست و بی شرف .....درثانی یعنی اون اطاق عمل خراب شده هیشکی رفت و امد نداشته این راحت کارش و میگنه همه مراحلم طی میکنه
خدایا ببخش که هر وقت صدات کردم همه چی ازت خواستم جز خودت ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترایی که میرفتن اطاق عمل برا جرحی دماغشون چند وقت بعد میفهمیدن دیگه دختر نیستن دوربین گذآشتن دیدن بله کار دکتر بیهوشیه
خدایا ببخش که هر وقت صدات کردم همه چی ازت خواستم جز خودت ... 
ها همون ک مریض رو بیهوش میکنه بعد باهاش س ک س میکنه واقعا آدم حالش بهم میخوره
من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید